ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάιλς: "Δέχθηκα χείμαρρο αγάπης και υποστήριξης"

Η Σιμόν Μπάιλς στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
Η Σιμόν Μπάιλς στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 GREGORY BULL / ASSOCIATED PRESS

Η Σιμόν Μπάιλς δήλωσε ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που εισέπραξε, μετά τις δηλώσεις που έκανε για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Σιμόν Μπάιλς με μήνυμά της στα social media ευχαρίστησε για την αγάπη που έλαβε από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρησή της, μέχρι τώρα, από δύο τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

"Ο χείμαρρος της αγάπης και της υποστήριξης που έχω λάβει με έχει κάνει να συνειδητοποιήσω ότι είμαι κάτι παραπάνω από τα αποτελέσματά μου και τη γυμναστική μου, κάτι που ποτέ δεν πίστευα πραγματικά", έγραψε η Μπάιλς.

Είναι το πρώτο σχόλιο από την Μπάιλς, που ανέβασε στα social media από τότε που παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, έγινε αμέσως viral και δέχθηκε νέα δείγματα υποστήριξης, ειδικά από άτομα που έχουν υποστεί τις ίδιες δυσκολίες.

Η Μπάιλς, ο απόλυτος κυρίαρχος της παγκόσμιας γυμναστικής από το 2013, κάλεσε στο Τόκιο "να προστατεύσει το σώμα και το μυαλό" των αθλητών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ