ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ενόργανη γυμναστική: Ο Πετρούνιας μάγεψε και έστειλε μήνυμα για τον τελικό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει με το χρυσό μετάλλιο
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει με το χρυσό μετάλλιο PUTNIK VIA AFP/VISUALHELLAS.GR

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τρομερή εμφάνιση πήρε 15.333 βαθμούς και πήρε πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Λευτέρης Πετρούνιας φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους αντιπάλους από τον προκριματικό ενόψει του τελικού της Δευτέρας 2 Αυγούστου.

Ο σπουδαίος Έλληνας γυμναστής επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και το επιβεβαίωσε με το καλημέρα. Ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 βαθμούς.

Μετά τους προκριματικούς ο μόνος που έδειχνε ικανός να τον απειλήσει είναι ο Κινέζος Λιου Γιανγκ ο οποίος βαθμολογήθηκε με 15.300.

Από εκεί και πέρα είχαμε τον Αρτούρ Ζανέτι με 14.900, τονο Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) 14.800 και τον έτερο Κινέζο, Χάο Γιου με την ίδια βαθμολογία.

Αυτή η πεντάδα ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό και απλά περιμένει την τυπική ολοκλήρωση των προκριματικών το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αναλυτικά η οκτάδα του τελικού:

1. Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.333

2. Γιανγκ Λιού (Κίνα) 15.300

3. Σαμίρ Σαϊντ Ετ (Γαλλία) 15.066

4. Ιμπραήμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.933

5. Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.900

6. Αντέμ Ασίλ (Τουρκία) 14.800

. Ντένις Αμπλιαζίν (Ρωσία) 14.800

. Χάο Γιού (Κίνα) 14.800

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ