ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Πετρούνιας έμαθε από τη Μιλλούση ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε τον αγώνα του: "Λευτέρη, δεν σε έδειξαν"

Ο Πετρούνιας έμαθε από τη Μιλλούση ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε τον αγώνα του: "Λευτέρη, δεν σε έδειξαν"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έμαθε από τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε ζωντανά την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε το πρόγραμμά του εκπληκτικά στον προκριματικό της ενόργανης γυμναστικής, στο Τόκιο. Δεν το είδαμε. Προσγειώθηκε φανταστικά. Δεν το είδαμε.

Είπε τέσσερις φορές το περίφημο πια "Ναι, ρε φίλε". Ούτε αυτό το είδαμε. Φίλησε το εθνόσημο και φώναξε στην κάμερα “Γεια σου Ελλάδα”. Χαιρέτησε την Ελλάδα που νόμιζε ότι τον παρακολουθεί απ' ευθείας.

Αυτό πίστευε ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο αγωνιζόταν. Ότι οι Έλληνες τον είδαν να τα καταφέρνει, ότι είναι πολύ δυνατός και φαβορί για το back to back.

Ότι είδαν πως τίποτε δεν στάθηκε ικανό να λυγίσει αυτόν τον υπεραθλητή. Ούτε ο σοβαρός τραυματισμός, ούτε το χειρουργείο και η μακρά αποθεραπεία που τον εμπόδισε να ξεμπερδέψει με την πρόκρισή του στο Τόκιο μια ώρα αρχύτερα.

Ο 30χρονος άρχοντας των κρίκων δεν ήξερε ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε τον αγώνα του. “Λευτέρη, δεν σε έδειξαν”, άκουσε από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στα προκριματικά. Τα μαντάτα έφτασαν από τη σύζυγό του, μητέρα των παιδιών του και πρωταθλήτρια της γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση που είχε στηθεί με τις κορούλες της μπροστά στην τηλεόραση -όπως όλη η Ελλάδα-, για να δει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη του Ρίο, στα προκριματικά της διοργάνωσης.

“Λευτέρη, δεν σε έδειξαν” . Μαχαιριά στην καρδιά. Θα το ξεπεράσει κι αυτό, είναι βέβαιο. Θα ξεπεράσει το μαύρο που έπεσε από την ΕΡΤ πάνω του. Την ΕΡΤ που ενημέρωσε για το “διάβημα” που θα κάνει “στο Τόκιο” και που προσπαθούσε να δώσει εξηγήσεις στο δελτίο ειδήσεων και στα social media για το γεγονός ότι είχε ακόμη μία απώλεια σε μεγάλη διοργάνωση. Έχει χάσει μετάλλιο και νικηφόρες προσπάθειες, επίσης. Τώρα, μπήκε και ο Πετρούνιας σε αυτή τη λίστα.

Ακόμη και αν δεχτούμε όσα υποστηρίζει το Ραδιομέγαρο η απορία “γιατί συμβαίνουν μόνο στην ΕΡΤ αυτά;” παραμένει. Σύμφωνοι, έχει τις περισσότερες διοργανώσεις, αλλά δεν είναι το μοναδικό τηλεοπτικό δίκτυο που καλύπτει αθλητικά γεγονότα. Και σίγουρα έχει πλεόνασμα χεριών και ματιών για να αποφεύγονται λάθη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Eurosport μετέδωσε τον αγώνα του χρυσού Ολυμπιονίκη του Ρίο, κανονικά. Κανονικότατα. Η πλατφόρμα Eurosport player παίρνει εικόνα από τους Ιάπωνες για όλα τα αθλητικά δρώμενα στο Τόκιο και οι άνθρωποι της Eurosport Hellas φυσικά έδειξαν τον άρχοντα των κρίκων!

Εννοείται πως εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχασε τον αγώνα του Πετρούνια. Έδωσαν την προσπάθειά του στα social media. Τόσο απλά. Έτσι έγιναν και trend στο Twitter. Έτσι ακούσαμε το “Γεια σου Ελλάδα” του Λευτέρη Πετρούνια και μπράβο τους για τη γρήγορη αντίδραση. Η ΕΡΤ πάντως είπε ότι θα δείξει σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα, κάτι που έγινε και έβγαλε στη δημοσιότητα το video.

Μέσα σε αυτούς που περίμεναν πως και πως να δουν τον Λευτέρη ήταν και οι χορηγοί του. Από αυτούς ζει και καλύπτει τα έξοδα της προετοιμασίας του. Κυρίως από αυτούς που περιμένουν ειδικά τη σπάνια στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι σταρ και είναι πολύτιμος, μας γεμίζει χαρές. Αξίζει πολλά και σίγουρα όχι ένα μαύρο στην προσπάθειά του.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ