ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ο Λευτέρης Πετρούνιας

Νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ο Λευτέρης Πετρούνιας
INTIME

Ο δις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι ο νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών-αθλητριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η επιλογή αυτή έγινε έπειτα από πρόταση του Προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στην 23η φετινή συνεδρίασή του την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

Ο "άρχοντας των κρίκων" Λευτέρης Πετρούνιας διαδέχεται τον πρωταθλητή του τραμπολίνο Απόστολο Κουταβά, ο οποίος με επιστολή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση και από το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο..

Παράλληλα, ως αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών-αθλητριών της Γυμναστικής ορίστηκε, επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., η πρωταθλήτρια του τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου, αντικαθιστώντας την αποχωρήσασα πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη.

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ευχαριστούν τον απερχόμενο εκπροσώπο των αθλητών-αθλητριών Απόστολο Κουταβά για την προσφορά του και εύχονται στον Λευτέρη Πετρούνια καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ