ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Φτιάξε το προσωπικό σου γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής και αξεσουάρ X-FIT.

Φτιάξε το προσωπικό σου γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής και αξεσουάρ X-FIT.

Πήρες την μεγάλη απόφαση να μετατρέψεις ένα δωμάτιο στο σπίτι σου σε γυμναστήριο. Και πολύ καλά έκανες!

Ώρα να ξεκινήσεις τις αγορές. Ίσως και το πιο δύσκολο κομμάτι αφού ο χώρος στο σπίτι δεν είναι γυμναστήριο και πως θα μπορούσε άλλωστε.

Όλα ξεκινούν με μια μπάρα, δύο αλτήρες και έναν πάγκο. Αυτά είναι που λέμε τα απαραίτητα αξεσουάρ γυμναστικής.

Θα πρέπει να κάνεις μια ανάλυση των απαιτήσεων σου πάνω στην προπόνηση και σε συνδυασμό με τον μάλλον περιορισμένο χώρο θα πρέπει οι επενδύσεις σου να εκτελεστούν με χειρουργική ακρίβεια.

Ένας στιβαρός πάγκος “allarounder” είναι αυτό που θες. Ο ρυθμιζόμενος πάγκος X-FIT 52 είναι μια κατηγορία μόνος του! Ιδανικός για το οικιακό γυμναστήριο σου.

Φτιάξε το προσωπικό σου γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής και αξεσουάρ X-FIT.

Από εκεί και έπειτα ένα ζευγάρι ορθοστάτες, όπως οι x-fit 41, θα ολοκληρώσουν το κομμάτι και δεν χρειάζεται να το ξανασκεφτείς.

Τώρα το επόμενο κομμάτι είναι η μπάρα (ή οι μπάρες, γιατί όχι), οι αλτήρες και οι δίσκοι.

Πολύ σημαντικό να υπάρχει συνάφεια στον εξοπλισμό. Δηλαδή, η μπάρα και οι αλτήρες να έχουν το ίδιο διαμέτρημα με τους δίσκους έτσι ώστε να είναι ασφαλή. Μέταλλο, καουτσούκ ή απλό πλαστικό όλες οι επιλογές είναι εξ ίσου ποιοτικές.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει σίγουρα να κάνουμε αναφορά στο πολυόργανο γυμναστικής. Μια πιο “μαζεμένη - νοικοκυρεμένη” λύση αλλά ταυτόχρονα λίγο πιο δεσμευτική από άποψη ασκησιολογίου. Σε κάθε περίπτωση άκρως αποτελεσματικό!

Τέλος, στο βασικό εξοπλισμό, θα πρέπει να συμπεριλάβεις προστατευτικά δαπέδου. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελες ένα σπασμένο πλακάκι ή ακόμα χειρότερα να έχεις όλη την ώρα το νου σου να αφήσεις προσεκτικά τα βάρη κάτω.

Σε επόμενη φάση, για περαιτέρω αναβάθμιση, οι επιλογές δεν σταματούν πουθενά!

Λάστιχα, Kettlebells, μπάλες γυμναστικής, μονόζυγα… Ό,τι μπορείς να φανταστείς θα τα βρεις στα X-TREME STORES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ