ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

"Επιτυχημένη η δεύτερη εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού"

"Επιτυχημένη η δεύτερη εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού"
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γιώργος Τζατζάκης κάνει απολογισμό της 2ης εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, όπου συμμετείχαν 500 αστυνομικοί.

Οι δράσεις της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος δεν σταμάτησαν, μέχρι να προκύψει το Lockdown, που περιόρισε τις μετακινήσεις, λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Μάλιστα, η ΑΕΑΕ ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την 2η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού (διεξήχθη το διάστημα 10-20 Οκτώβρη), η οποία έγινε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, την Δράμα και την Λαμία.

Υπήρξε ποικιλία αθλητικών δράσεων, από ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, αντισφαίριση, πετοσφαίριση στην άμμο (μπιτς βόλει), ράγκμπι, πρακτική σκοποβολή, σκάκι και πτώσεις με αλεξίπτωτο. Όπου έλαβαν μέρος περίπου 500 αστυνομικοί, με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, που προέβλεπε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

"Για να υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η 2η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού, μας βοήθησαν πολύ η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Πέππας, το Υπουργείο Αθλητισμού και ο Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα B-Active και ο Διευθυντής κ. Καρακάσης με την πρέσβειρα του B-Active παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Καρπαθάκη. Ακόμη, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, όλο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και τα Διοικητικά Συμβούλια των παραρτημάτων Αττικής, Βορείου Ελλάδος και Κρήτης, όπως επίσης και τα μέλη των Επιτροπών που στηρίζουν το όλο εγχείρημα" υποστηρίζει ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γιώργος Τζατζάκης, που αποτελεί έναν από τους εμπνευστές των δράσεων της Αθλητικής Ένωσης.

"Η Ελληνική Αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη, καθημερινά στην μάχη της εγκληματικότητας, αλλά και όπου ανά χρονικά διαστήματα χρειάστηκε το Κράτος, όπως στον Έβρο, αλλά και τώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπου οι συνάδελφοι δουλεύουν με κομμένες τις άδειες τους και εμείς ως Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, τους δίνουμε την δυνατότητα να αθληθούν και να γυμναστούν στον ελεύθερο τους χρόνο" επισημαίνει ο Γιώργος Τζατζάκης τονίζοντας την σημασία της άθλησης στους αστυνομικούς.

Όσο για τον αριθμό των μελών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, επισήμανε: "Είμαι πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης την τελευταία τριετία, πλην όμως, έχω διατελέσει μέλος και στα δυο προηγούμενα διοικητικά συμβούλια και έχει γίνει πολύ δουλειά στο κομμάτι του να προσφέρουμε αθλητικές δράσεις στους συναδέλφους μας, με αποτέλεσμα ο αριθμός των μελών μας να έχει εκτοξευτεί από τις 3.500 χιλιάδες που ήταν πριν μια 10ετία σε 7.000! Αυτή είναι η έννοια του μαζικού ερασιτεχνικού εργασιακού αθλητισμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ