SPORT24

Γαβαλάς στον Sport24 Radio 103,3: "Πώς θα γίνει το Σάββατο το ΠΑΟΚ - Ξάνθη;"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Γιώργο Συρίγο στον Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Γαβαλάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε το ρεπορτάζ του One Channel για τις σχέσεις Σαββίδη και Ξάνθη .

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 και τοποθετήθηκε για το ρεπορτάζ του One Channel που αποκαλύπτει ιδιοκτησιακές σχέσεις μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της Ξάνθης.

Ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων αφού ανέλυσε τα στοιχεία τα οποία παρέθεσε το παραπάνω κανάλι, σημείωσε: "Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία".

Σε ερώτηση για εάν τίθεται για το εάν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας: " Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε".

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος: 'Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά"

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του Νίκου Γαβαλά στον Sport24 Radio 103,3

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ONE

Στο ρεπορτάζ του ONE καταγγέλλεται ότι η κυπριακή εταιρεία που απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία της Ξάνθης (γήπεδο, προπονητικό κέντρο και αθλητικό κέντρο) είναι συνδεδεμένη με τον ξάδερφο του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη, που από το 2008 συμμετέχει σε αρκετές εταιρίες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Δείτε στο βίντεο διάρκειας 8.25 λεπτών τις αποκαλύψεις του One Channel για την τύχη της εταιρίας Vialand, στην οποία άνηκαν γήπεδο και αθλητικό κέντρο της Ξάνθης, και τις λεπτομέρειες για την κυπριακή εταιρεία RFA, η οποία την εξαγόρασε το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ