FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Τρεις ομάδες με απόλυτο στο πρωτάθλημα

Stoiximan Futsal Super League: Τρεις ομάδες με απόλυτο στο πρωτάθλημα
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ, ο Δούκας και ο Ερμής Ζωγράφου είναι οι ομάδες που μετρούν μόνο νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Ισοπαλία στη Σαλαμίνα, διπλό της ΑΕΛ στα Τρίκαλα με τη Υπεροχή.

Η ΑΕΚ είναι φορμαρισμένη αυτή την περίοδο και έχει πολύ καλή ψυχολογία. Έτσι, λοιπόν, ήταν το φαβορί στον αγώνα που έγινε στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Τετάρτης (27/9), όπου επιβλήθηκε με 15-5 των Τραχώνων Αλίμου εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν σεφτέ και θα το επιδιώξουν στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τον τίτλο του φαβορί δικαιολόγησε ο Δούκας στο κλειστό του Βύρωνα, όπου στην τρίτη στροφή της Stoiximan Super League κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί της Κόμπρας με 8-4. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο είχαν δυνάμεις, αλλά το εμπόδιο των μπλε ήταν πολύ υψηλό. Θα προσπαθήσουν για βαθμούς σε επόμενα παιχνίδια, μένοντας στους τρεις που έχουν ως τώρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους εννέα.

Την τρίτη κατά σειρά νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Ερμής Ζωγράφου, ο οποίος έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη Stoiximan Futsal Super League. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα πέρασε από το Πέραμα με 3-1 κόντρα στο Νέο Ικόνιο. Στους τρεις βαθμούς έμεινε το συγκρότημα του Χαράλαμπου Συντζανάκη.

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” στη Σαλαμίνα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Αθήνα ’90 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι με επτά βαθμούς, χωρίς νίκη ακόμα το καλτσέτο που έφτασε τους δύο βαθμούς.

Την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΛ Futsal, η οποία πέρασε από το “Κατσιμήδειο” απέναντι στην Υπεροχή Τρικάλων με 3-2 και έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι ακόμα δεν έχουν πάρει βαθμό και θα τον κυνηγήσουν στη συνέχεια.

Για την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, μεταφέρθηκε το Παναθηναϊκός – Πήγασος Αγίας Παρασκευής, ενώ ρεπό την 3η αγωνιστική είχε η Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ