FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Πρωταθλητής ο Δούκας, επικράτησε στα πέναλτι της ΑΕΚ

Stoiximan Futsal Super League: Πρωταθλητής ο Δούκας, επικράτησε στα πέναλτι της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Δούκας ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο ΑΣΕΔ έκανε το back to back και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο, νικώντας 3-1 την ΑΕΚ στη σειρά των τελικών της Stoiximan Futsal Super League.

Στον τέταρτο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Λαυρίου, η ομάδα του Γιάννη Μοστριού επικράτησε 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι της Ένωσης του Γιάννη Ζιάβα και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο σε μια επική βραδιά και πάλι για τη σάλα.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στην κανονική του διάρκεια, ενώ στην παράταση οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με τον Δελαπόρτα. Σκηνικό θρίλερ για ακόμα μια φορά…

Από το δεύτερο ημίχρονο και μετά ξεκίνησαν οι δυο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμούς, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και όλα έδειχναν ότι θα βλέπαμε πάλι έναν κλειστό αγώνα. Όπερ και εγένετο…

Το σκορ άνοιξε η γηπεδούχος ομάδα με τον Καράμπελα στο 34’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πάνου έκανε το 1-1 για την ΑΕΚ. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό μέχρι το τέλος της κανονικής διαρκείας και πήγαμε στον εξτρά χρόνο.

Στην παράταση ο Δούκας ήταν η ομάδα που πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ δύο λεπτά πριν την λήξη με τον Τσίνα, όμως ο Δελαπόρτας 12 δευτερόλεπτα πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης έκανε το 2-2 και έστειλε τις δυο ομάδες στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τελευταίο με τον Πάνου, με τον Δούκα να παίρνει την νίκη με 5-4, μαζί και το πρωτάθλημα. Μια ανεπανάληπτη βραδιά για τους μπλε, δύσκολες οι στιγμές για την Ένωση που για δεύτερη σερί χρονιά ηττήθηκε στους τελικούς.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το νικητή να παίζει με τον Ερμή Ζωγράφου στον τελικό της 5ης Ιουνίου στη Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ