FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Δούκας για τρίτη σερί χρονιά, έκανε το 3-0 απέναντι στην ΑΕΚ

FUTSAL SUPERLEAGUE 2021-2022 / 1  /  -  (  / EUROKINISSI)
FUTSAL SUPERLEAGUE 2021-2022 / 1 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και τρίτο συνεχόμενο πανηγύρισε ο Δούκας, ο οποίος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των τελευταίων ετών στη σάλα και το αποδεικνύει με τα τρόπαια που κατακτάει.

Το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και τρίτο συνεχόμενο πανηγύρισε ο Δούκας, ο οποίος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των τελευταίων ετών στη σάλα και το αποδεικνύει με τα τρόπαια που κατακτάει.

Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού (ήταν τιμωρημένος) έκανε το 3-0 στις νίκες απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στο κλειστό του Κορυδαλλού. Ένα πρωτάθλημα που ήρθε αήττητο, αφού τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα playoffs της Stoiximan Futsal Super League οι μπλε δεν έχασαν ούτε μια φορά.

Ο τρίτος τελικός κρίθηκε στα πέναλτι, αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν με σκορ 3-3 και στη ρώσικη ρουλέτα ο Δούκας επιβλήθηκε με 6-5 και έβαλε τέλος στους τελικούς.

Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν και στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Δούκα να κυνηγά ακόμη ένα νταμπλ και την Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη να κλείσει την χρονιά χαρούμενη με ένα τρόπαιο.

Η ΑΕΚ είχε και δύο… ματς ποιντς, μιας και βρέθηκε σε θέση ισχύος στις εκτελέσεις πέναλτι, χωρίς όμως να πετύχει το γκολ που θα τις χάριζε τη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τη μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω-κάτω. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 10' με τον Ουέσλεϊ να κάνει όμορφη κίνηση από αριστερά και να "εκτελεί" τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με εκτέλεση φάουλ του Βινίσιους, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, οι μπλε βρήκαν δύο γκολ και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Βινίσιους έκανε χατ τρικ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν ρυθμούς, κυνήγησαν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι και τελικά το βρήκαν με τον Βούλετιτς στο 30′. Ο προπονητής της ΑΕΚ ρίσκαρε, βάζοντας έξτρα παίκτη στην επίθεση και τελικά δικαιώθηκε δύο λεπτά πριν το τέλος με υπέροχο τέρμα του Ντάτη.

Στα δύο έξτρα πεντάλεπτα καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι και στο κρίσιμο τελευταίο για τον Δικέφαλο ο Δελλαπόρτας νικήθηκε από τον Ζέρβα και ο Δούκας πανηγύρισε τον τίτλο.

Για τις θέσεις 3-4, η Αθήνα '90 νίκησε στα Ιλίσια με 7-3 τον Ερμή Ζωγράφου και ισοφάρισε σε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ