FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Πήρε το θρίλερ ο Δούκας απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα
Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα INTIME SPORTS

Ο Δούκας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, τρίποντο για Παναθηναϊκό, Φάληρο, Ερμή και Νέο Ικόνιο.

Ο Δούκας με buzzer beater ακριβώς στη λήξη επικράτησε με 5-4 της ΑΕΚ στο ΔΑΪΣ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα. Οι κιτρινόμαυροι διατηρήθηκαν στους 39 βαθμούς, επτά περισσότερους από τους μπλε που έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι σημειώθηκε ακριβώς στη λήξη, με τους διαιτητές να κάνουν σύσκεψη και να αποφασίζουν να το κατακυρώσουν.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο -6 από την κορυφή μετά το 4-2 επί της Κόμπρας στο κλειστό της Πολιτείας, με την ομάδα του Βύρωνα να μένει στους 12, ενώ ο Ερμής Ζωγράφου συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, νικώντας 9-5 εκτός έδρας τη Σαλαμίνα και έφτασε τους 31 βαθμούς έναντι 13 των νησιωτών.

Το Φάληρο επιβλήθηκε 4-3 του Ηνίοχου και έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ οι γαλάζιοι έμειναν στους πέντε και συνεχίζουν τη μάχη της παραμονής. Τέλος, το Νέο Ικόνιο πέρασε από την Αγία Παρασκευή με 10-2 επί του Πηγάσου. Στους 19 βαθμούς η ομάδα του Περάματος, στους τέσσερις οι νεοφώτιστοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηνίοχος - Φάληρο 3-4
Παναθηναϊκός - Κόμπρα 4-2
Σαλαμίνα - Ερμής Ζωγράφου 5-9
Πήγασος Αγίας Παρασκευής - Νέο Ικόνιο 2-10
Δούκας - ΑΕΚ 5-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ