FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Πέρασαν ΑΕΚ και Δούκας, διπλό το Νέο Ικόνιο

Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα
Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ και ο Δούκας πέρασαν στα ημιτελικά με 3-0 νίκες, ενώ το 2-1 έκανε το Νέο Ικόνιο επί του Ερμή. Εκκρεμεί το ΠΑΟ/Αθήνα '90 - Κόμπρα.

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη, χρονικά, ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, υπενθυμίζοντας ότι έχει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι το φινάλε. Η Ένωση επικράτησε 16-1 του Φαλήρου στο Καματερό και έκανε το 3-0 στα μεταξύ τους ματς, αφού κουβαλάνε και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.

Ο Δούκας είναι η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League μετά το 13-1 επί της Σαλαμίνας στο Λαύριο, κάνοντας το 3-0 στις νίκες.

Το Νέο Ικόνιο πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στον Ερμή Ζωγράφου με 5-1 στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" και προηγείται πλέον με 2-1 στις νίκες στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Η σειρά μεταφέρεται στο Πέραμα και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα ανταμώσει με την Ένωση.

Την Κυριακή, 6 Μαρτίου, στις 14:30 είναι προγραμματισμένο στην Πολιτεία το παιχνίδι του ΠΑΟ/Αθήνα '90 Σάλας με την Κόμπρα. Το τριφύλλι προηγείται ήδη με 2-0, καθώς οι ομάδες κουβαλάνε τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και ως εκ τούτου θέλει μια νίκη για να περάσει στα ημιτελικά. Ο νικητής παίζει με τον Δούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ