FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Όλα κρίνονται στο φινάλε

Stoiximan Futsal Super League: Όλα κρίνονται στο φινάλε
INTIME SPORTS

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι ΑΕΚ, Δούκας, Παναθηναϊκός, Ερμής Ζωγράφου και Κόμπρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League.

Έχει βγει το πρώτο ζευγάρι των playoffs του πρωταθλήματος και είναι αυτό ανάμεσα στον Ερμή και το Νέο Ικόνιο, με την ομάδα του Ζωγράφου να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Το τελικό 9-3 απέναντι στον Ηνίοχο για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Futsal Super League έφερε τον περσινό κυπελλούχο στους 34 βαθμούς, ενώ οι γαλάζιοι έμειναν ένατοι με έξι.

Με 15-0 επικράτησε η πρωτοπόρος ΑΕΚ του Νέου Ικονίου για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League στο κλειστό του Καματερού και διατηρήθηκε στην κορυφή με 45 βαθμούς και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ κοντά πλέον για την ομάδα του Γιάννη Ζιάβα. Με πολλές ελλείψεις παρατάχθηκε η ομάδα του Περάματος.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο κλειστό "Νίκος Γραμματικός" απέναντι στη Σαλαμίνα με 6-1 και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες του για την πρώτη θέση (δεν εξαρτάται απ’ αυτόν, αλλά από το τι θα γίνει στο ματς του Φαλήρου με την ΑΕΚ), αλλά και για την 2η (αν νικήσει τον Δούκα), ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Η Κόμπρα νίκησε 6-1 το Φάληρο στο κλειστό του Βύρωνα και πλέον υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στους 16 πόντους ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες και την Σαλαμίνα. Οι τρεις τους είναι στο 6-8 και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, για να βγουν και τα ζευγάρια των playoffs.

Τέλος, ο Δούκας επικράτησε ως τυπικά γηπεδούχος με 14-2 του Πηγάσου στην Αγία Παρασκευή και παραμένει στο -1 από την ΑΕΚ. Όσο για τους νεοφώτιστους, παραμένουν στην τελευταία θέση του πίνακα με τέσσερις βαθμούς και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ερμής Ζωγράφου - Ηνίοχος 9-3
ΑΕΚ - Νέο Ικόνιο 15-0
Σαλαμίνα - Παναθηναϊκός 1-6
Κόμπρα - Φάληρο 5-1
Δούκας - Πήγασος Αγίας Παρασκευής 14-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ