FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Νίκες για τα φαβορί, μεγάλη επιστροφή η Σαλαμίνα με τον Παναθηναϊκό από 0-7 σε 7-7

Stoiximan Futsal Super League: Νίκες για τα φαβορί, μεγάλη επιστροφή η Σαλαμίνα με τον Παναθηναϊκό από 0-7 σε 7-7
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα με τον Πήγασο και επιβλήθηκε με 9-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Ένα ασύλληπτο ματς έγινε στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός”, με την Σαλαμίνα να έρχεται ισόπαλη 7-7 με τον Παναθηναϊκό, αν και έχανε 7-0.

Σε δύο δόσεις και… κουτσουρεμένη πραγματοποιήθηκε η 7η αγωνιστική στη Stoiximan Futsal Super League, καθώς αναβλήθηκε το Δούκας – ΑΕΛ Futsal, ενώ ρεπό αυτή την εβδομάδα είχε ο Ερμής Ζωγράφου.

Η ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα με τον Πήγασο και επιβλήθηκε με 9-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, φτάνοντας τους 18 βαθμούς έναντι τριών της ομάδας της Αγίας Παρασκευής.

Η Αθήνα ’90 έχει αρχίσει να ανεβάζει “στροφές”, φτάνοντας στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το καλτσέτο επικράτησε 7-1 της Υπεροχής Τρικάλων στο κλειστό της Πολιτείας και έφτασε τους οκτώ βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές, ενώ οι νεοφώτιστοι έμειναν στους τρεις.

Η Κόμπρα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο Χαλκιοπούλειο με αντίπαλο τη Λαμία και έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους τρεις που είχαν πάρει στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής. Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 6-4 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Το Νέο Ικόνιο επιβλήθηκε με 7-3 των Τραχώνων Αλίμου στο κλειστό του Περάματος και έφτασε τους 12 βαθμούς, με τους νεοφώτιστους φιλοξενούμενους να μένουν στους επτά.

Τέλος, ένα ασύλληπτο ματς έγινε στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός”, με την Σαλαμίνα να έρχεται ισόπαλη 7-7 με τον Παναθηναϊκό, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-0. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τέλος με δεκάμετρο πέναλτι και πήραν έναν ανέλπιστο βαθμό, φτάνοντας τους έντεκα, ενώ το τριφύλλι έμεινε στους δέκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ