FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Μια ανάσα από τον τίτλο ο Δούκας, μεγάλη νίκη στο Καματερό επί της ΑΕΚ

Stoiximan Futsal Super League: Μια ανάσα από τον τίτλο ο Δούκας, μεγάλη νίκη στο Καματερό επί της ΑΕΚ

Ο Δούκας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League μετά το 6-3 απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού για τον δεύτερο τελικό.

Ο Δούκας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League μετά το 6-3 απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού για τον δεύτερο τελικό. Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη, με την μπίλια τελικά να κάθεται στο… μπλε.

Οι κιτρινόμαυροι του Άγγελου Εμμανουηλίδη ήταν καλοί σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες από πλεονεκτικές θέσεις, αλλά έμειναν με άδεια χέρια. Πλέον, ο Δικέφαλος βρίσκεται πίσω στο σκορ και καλείται να κάνει μία τεράστια ανατροπή για να καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Ουέσλε:i με τρομερή εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στο 3′ για την Ένωση. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πίεσαν όμως έπεσαν πάνω στον Θεοφίλου που πραγματοποίησε ορισμένες καίριες επεμβάσεις. Οι παίκτες της ΑΕΚ σταδιακά ανέβασαν ρυθμούς, κέρδισαν χώρους στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά με ένα τρομερό φίνις ο Δούκας βρέθηκε μπροστά με 3-1.

Ο Μάρτινς με το εξωτερικό στο 14′ ισοφάρισε σε 1-1, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν μαεστρικά τη μπάλα, ενώ στο 19′ ο Τσίνας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Θεοφίλου και από πλάγια θέση έκανε το 2-1. Ο Μάρτινς πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στα δύο δευτερόλεπτα από την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ μείωσε με τον Πάνου και ισοφάρισε με δεκάμετρο πένaλτι έπειτα από πέμπτο φάουλ του Δούκα. Μάλιστα, αφού εκτέλεσε άστοχα την πρώτη φορά, είχε το δικαίωμα επανεκτέλεσης, λόγω παράβασης, εντέλει δεν λάθεψε και έφερε το ματς στα ίσια (3-3).

Και πάλι όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να… αποδράσουν από το Καματερό. Ο Φουμάσα εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Θεοφίλου, πήρε το “ριμπάουντ” και έκανε το 4-3 στο 13′ της επανάληψης, με τον Φλώρο στο 17′ να σκοράρει πίσω από το κέντρο για το 5-3. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με πέμπτο παίκτη, κυνηγώντας την ισοφάριση.

Έξι δευτερόλεπτα προτού ακουστεί η κόρνα της λήξης, ο Βιέιρα συνεργάστηκε με τον Φουμάσα και σε άδεια εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα υπήρξαν πολλά νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με τους διαιτητές να μοιράζουν κόκκινες και κίτρινες κάρτες σε παίκτες των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ