ΑΕΚ

Stoiximan Futsal Super League: Με το δεξί η ΑΕΚ στους Τελικούς, 3-2 τον Δούκα

Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα
Ο Μάνος σουτάρει προ του Μάλοβιτς και ο Ζέρβας αποκρούει σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-2 του Δούκα στην Αγία Παρασκευή και έκανε το 1-0 στη σειρά των Τελικών, νίκη του Ερμή επί της Κόμπρας.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-2 του Δούκα στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής και έκανε το 1-0 στη σειρά των Τελικών της Stoiximan Futsal Super League. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στη μεγάλη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα με τέρμα του Ντάτη, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ματς, ενώ σκόραρε και ο Μάνος. Δύο γκολ πέτυχε ο Φλώρος για τους μπλε.

Μόλις στο 2′, οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μοστριού προηγήθηκαν και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο 24′, η Ένωση του Γιάννη Ζιάβα ισοφάρισε σε 1-1 και πέντε λεπτά αργότερα έγινε η ανατροπή. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι μπλε ισοφάρισαν σε 2-2. Ακολούθησαν εκατέρωθεν φάσεις για το προβάδισμα στο σκορ και όλα έδειχναν παράταση. Η ΑΕΚ πέτυχε το νικητήριο γκολ 32 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Εξάλλου, στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4 ο Ερμής Ζωγράφου νίκησε 2-0 την Κόμπρα στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα, που έχει περάσει στον τελικό Κυπέλλου κόντρα σε έναν εκ των Δούκα ή ΑΕΚ, κυνηγώντας το back to back, προηγήθηκε έναντι αυτής του Σταύρου Ράπτη στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Τσέπα από ασίστ του Γκρίτζαλη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο β’ μέρος. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στο κλειστό του Βύρωνα και η σειρά κρίνεται επίσης στις τρεις νίκες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ