FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Διεύρυνε την απόσταση η ΑΕΚ, ισόπαλο το ντέρμπι Δούκας - Παναθηναϊκός

Stoiximan Futsal Super League: Διεύρυνε την απόσταση η ΑΕΚ, ισόπαλο το ντέρμπι Δούκας - Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του Δούκα με τον Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ να επεκτείνει την διαφορά. Μεγάλη νίκη για Ερμή και Κόμπρα, "Χ" στη Σαλαμίνα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Δεν είναι και το πλέον σύνηθες να τελειώνει ένα παιχνίδι futsal χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ. Αυτό συνέβη όμως στο κλειστό του ΔΑΪΣ, όπου για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League ο Δούκας ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Παναθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να φτάνουν 20 βαθμούς και την ΑΕΚ να είναι η... νικήτρια, αφού κατάφερε να διευρύνει την διαφορά.

Με το ευρύ και άκρως εμφατικό 11-1 επιβλήθηκε η Ένωση του αξιόμαχου φέτος Φαλήρου στο κλειστό του Καματερού και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος με το απόλυτο των νικών, φτάνοντας τους 27 βαθμούς.

Ο Ηνίοχος πανηγύρισε τον δεύτερό του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στη Σαλαμίνα, κατάφερε να κάνει μεγάλη επιστροφή και να ισοφαρίσει σε 3-3. Στους δυο βαθμούς οι γαλάζιοι, στους επτά οι νησιώτες.

Η Κόμπρα συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, αυτή την φορά απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής με 5-1 στο κλειστό του Βύρωνα. Με πέντε παίκτες παρατάχθηκαν οι νεοφώτιστοι που πάλεψαν όσο άντεχαν. Στους δώδεκα βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους τρεις οι φιλοξενούμενοι.

Τέλος, ο Ερμής Ζωγράφου νίκησε 8-5 το Νέο Ικόνιο στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια και έφτασε τους 19 βαθμούς. Όσο για το συγκρότημα του Περάματος, έμεινε στους δέκα και ελπίζει σε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο, προκειμένου να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σαλαμίνα - Ηνίοχος 3-3
Δούκας - Παναθηναϊκός 0-0
ΑΕΚ - Φάληρο 11-1
Κόμπρα - Πήγασος Αγ. Παρασκευής 5-1
Ερμής Ζωγράφου - Νέο Ικόνιο 8-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ