FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Χωρίς φρένα η ΑΕΚ, μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός

Στιγμιότυπο από αγώνα της ομάδας futsal του Παναθηναϊκού
Στιγμιότυπο από αγώνα της ομάδας futsal του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ επέκτεινε το απόλυτο, ο Δούκας ακολουθεί, ο Παναθηναϊκός πέρασε τον Ερμή, μεγάλες νίκες για Ηνίοχο και Σαλαμίνα.

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από το «Αντώνης Φώτσης» των Ιλισίων με 3-1 κόντρα στον δυνατό φέτος Ερμή Ζωγράφου για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο τρίποντο σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, που τους διατηρεί μόνους πρώτους και με διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σημειώνοντας παράλληλα την 12η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Δούκας δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στο Φάληρο στο κλειστό του ΔΑΪΣ, αλλά εντέλει έφτασε στη νίκη με 10-1 και μετράει πλέον 29 βαθμούς έναντι 10 της ομάδας του Δημήτρη Πολποτίνη που φέτος παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ερμή από την ΑΕΚ και ανέβηκε μόνος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το 6-4 επί του Νέου Ικονίου στο κλειστό της Πολιτείας. Οι πράσινοι έφτασαν τους 27 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Περάματος έμεινε στους 13.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηνίοχος, ο οποίος ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του πίνακα. Η ομάδα του Σταύρου Μαυράκη, η οποία παρατάχθηκε πάνοπλη στην Αγία Παρασκευή, επιβλήθηκε του νεοφώτιστου Πηγάσου με 6-2 και έφτασε τους πέντε πόντους έναντι τεσσάρων του αντιπάλου που έπεσε στην 10η θέση.

Η Σαλαμίνα ανέβηκε έκτη με 13 βαθμούς μετά τη νίκη της απέναντι στην σταθερή φέτος Κόμπρα με 4-3 στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός”. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και ξεπέρασαν την ομάδα του Βύρωνα στον πίνακα, που έμεινε στους 12 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δούκας - Φάληρο 10-1
Ερμής Ζωγράφου - ΑΕΚ 1-3
Παναθηναϊκός - Νέο Ικόνιο 6-4
Σαλαμίνα - Κόμπρα 4-3
Πήγασος Αγίας Παρασκευής - Ηνίοχος 2-6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ