FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Ασταμάτητοι ΑΕΚ και Δούκας

FUTSAL SUPERLEAGUE 2021-2022 / 2  /  -  (  / EUROKINISSI)
FUTSAL SUPERLEAGUE 2021-2022 / 2 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νίκες για ΑΕΚ, Δούκα, Αθήνα '90, Σαλαμίνα και Λάρισα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, τι έγινε στα τρία ματς που διεξήχθησαν για τη Futsal League.

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε δυσκολία να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Ολυμπιακού και να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο σακούλι της. Η Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη επιβλήθηκε με 10-1 στο κλειστό του Περάματος για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και έφτασε τους 37 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη έμεινε στον έναν πόντο.

Η ανώτερη Σαλαμίνα πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” και μάλιστα με ανατροπή. Οι νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου επικράτησαν με 5-1 και έφτασαν τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Αυγουστίνου Κάτσαρη έμειναν στους δέκα μετά την ήττα τους.

Η νεοφώτιστη Λάρισα, έχοντας τη συμπαράσταση 150 φιλάθλων της που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, επικράτησε με 8-4 του Ερμή Ζωγράφου. Η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου ανέβηκε στους 11 βαθμούς, στους 20 έμειναν οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Τσακανίκα.

Η Αθήνα ’90 επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα από τον Δούκα επιβλήθηκε με 5-3 της Κόμπρας στο κλειστό της Πολιτείας και έφτασε τους 28 βαθμούς έναντι 12 της ομάδας του Βύρωνα.

Το αήττητο σερί του συνέχισε ο Δούκας, ο οποίος στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League επικράτησε με 9-2 του Νέου Ικόνιου στο κλειστό του Περάματος και έφτασε τους 37 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ, η οποία υπερέχει προς το παρόν στη διαφορά τερμάτων. Στους 14 έμεινε το Ικόνιο του Θανάση Ζάχου.

*Για τον Α' όμιλο της Futsal League, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 17-0 του Ρεθύμνου, ενώ για τον Β' όμιλο ο Αδέσποτος επιβλήθηκε 6-4 της ΑΕ Ψυχικού εκτός έδρας και οι Τράχωνες Αλίμου με 4-2 του Κατενάτσιου. Το Υπεροχή Τρικάλων - Λαμία αναβλήθηκε λόγω προβλήματος με τις μηχανικές μπασκέτες στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ