FUTSAL

Ονειρεμένο ξεκίνημα ο Δούκας, 4-2 την Nistru-Chișinău για το UEFA Futsal Champions League

FUTSAL 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
FUTSAL 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δούκας νίκησε 4-2 την Nistru-Chișinău στο κλειστό του Κορυδαλλού για την πρεμιέρα του 5ου προκριματικού ομίλου στο UEFA Futsal Champions League.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Δούκας θα πρέπει να αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος με το γεγονός ότι κατάφερε να ξεκινήσει ονειρεμένα την περιπέτειά του στα φετινά προκριματικά του UEFA Futsal Champions League.

Στο κλειστό του Κορυδαλλού, η ομάδα του Γιάννη Μοστριού επικράτησε 4-2 της Nistru-Chișinău από τη Μολδαβία και έκανε το πρώτο βήμα που χρειαζόταν. Οι μπλε ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και εκεί έβαλαν τις βάσεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Βιέϊρα στο 10′ άνοιξε το σκορ για τους περσινούς νταμπλούχους, με τον Κοντογεώργη να διπλασιάζει τα γκολ στο 13′. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πέδρο ανέβασε την διαφορά στα επίπεδα του 3-0 και ο Δούκας ήταν πλέον το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 22′ ο Άνταμ μείωσε για τους Μολδαβούς, με τον Πέδρο στο 36′ να κάνει το 3-2 και να δημιουργεί σκηνικό θρίλερ στα τελευταία λεπτά. Ο Μάρτινς όμως έγραψε το τελικό 4-2 στα 36” δευτερόλεπτα από το τέλος για τον ΑΣΕΔ.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου, η Piast Gliwice από την Πολωνία νίκησε άνετα με 4-0 την Technion Haifa από το Ισραήλ και προσωρινά φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας κάθε ομίλου εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση (main round), η οποία έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 25-30 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ