FUTSAL

Ο Δούκας έζησε το όνειρο του Main Round στο UEFA Futsal Champions League

FUTSAL SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
FUTSAL SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ του Σαββάτου (28/10) διεξήχθη η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου του Main Round του UEFA Futsal Champions League στο “PalaSele” του Έμπολι, με τον Δούκα να γνωρίζει την ήττα με σκορ 5-1 από την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, Lucenec, ολοκληρώνοντας τις φετινές ευρωπαικές του υποχρεώσεις με ισάριθμες ήττες.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/10) διεξήχθη η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου του Main Round του UEFA Futsal Champions League στο “PalaSele” του Έμπολι, με τον Δούκα να γνωρίζει την ήττα με σκορ 5-1 από την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, Lucenec, ολοκληρώνοντας τις φετινές ευρωπαικές του υποχρεώσεις.

Οι μπλε μέτρησαν ισάριθμες ήττες στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσαν και είχαν συνολικό αριθμό τερμάτων 6-14, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την λευκορώσικη Stalitsa Minsk με 5-2, ενώ την δεύτερη αγωνιστική πάλεψε στα ίσια, αλλά έχασε 4-3 από την ιταλική Citta di Eboli που εντέλει κατέλαβε την πρώτη θέση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαικής διασυλλογικής διοργάνωσης του ποδοσφαίρου σάλας.

Οι μπλε κρατούν την εμφάνισή τους κόντρα στην Citta di Eboli, έχοντας σημειώσει 3 γκολ – τα μοναδικά που δέχτηκε η ιταλική ομάδα στο τουρνουά.

Επίσης, κρατούν την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο main round του Champions League, αλλά και ότι ο Doukas di Grecia ακούστηκε στον ευρωπαϊκό φουτσαλικό χάρτη, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική σάλα που συνεχώς προοδεύει.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ου ΟΜΙΛΟΥ:

1η αγωνιστική – Τετάρτη 25/10

STALITSA MINSK – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 5-2

LUCENEC – CITTA DI EBOLI 0-1

2η αγωνιστική – Πέμπτη 26/10

LUCENEC – STALITSA MINSK 1-3

CITTA DI EBOLI – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 4-3

3η αγωνιστική – Σάββατο 28/10

LUCENEC – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ στις 5-1

CITTA DI EBOLI – STALITSA MINSK 2-0

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

CITTA DI EBOLI 9β. (τέρματα 7-3, διαφορά +4)
STALITSA MINSK 6β. (τέρματα 8-5, διαφορά +3)
LUCENEC 3β. (τέρματα 6-5, διαφορά +1)
ΑΣΕ Δούκα 0β. (τέρματα 6-14, διαφορά -8)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ