FUTSAL

Futsal Champions League: Αποκλεισμός και πάλι στην διαφορά των γκολ για τον Δούκα

Futsal Champions League: Αποκλεισμός και πάλι στην διαφορά των γκολ για τον Δούκα
INTIME SPORTS

Ο Δούκας έμεινε στο 2-2 με την Piast Gliwice και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Futsal Champions League λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Αν και ολοκλήρωσε τους αγώνες του στον 5ο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Champions League χωρίς ήττα στο κλειστό του Κορυδαλλού, ο Δούκας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και φέτος ο ΑΣΕΔ αποκλείστηκε στην διαφορά τερμάτων. Οι λεπτομέρειες έκριναν ξανά τα πάντα και δυστυχώς δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Γιάννη Μοστριού που έμεινε με την γλυκόπικρη γεύση ότι έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

Απέναντι στην πρωταθλήτρια Πολωνίας Piast Gliwice ο Δούκας ήθελε μόνο τη νίκη, αφού η ισοπαλία τον άφηνε δεύτερο στην ισοβαθμία στους επτά πόντους. Όπερ και εγένετο, με το τελικό 2-2 να δίνει το εισιτήριο στους φιλοξενούμενους. Πάντως, διαφαίνεται πως οι περσινοί νταμπλούχοι είχαν όλα τα φόντα για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο Καντίνι μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο (6′ και 7′) οι Τσίνας και Κονδυλάτος έφεραν τούμπα το ματς για τους μπλε. Στο 10′ ο Σμιαλκόβσκι ισοφάρισε σε 2-2 και έμεναν 30 αγωνιστικά λεπτά ως το φινάλε του αγώνα. Χρόνος… άπειρος για να συμβούν πολλά σε έναν αγώνα σάλας.

Εντέλει, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος, ο Δούκας δεν πέτυχε το πολυπόθητο τρίτο γκολ που έψαχνε, αν και δεν δέχτηκε άλλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, έχοντας επτά βαθμούς, όσους και η Piast Gliwice.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, η μολδαβική Nistru-Chișinău διέλυσε 8-0 την Technion Haifa από το Ισραήλ και τερμάτισε 3η με τρεις πόντους έναντι μηδέν της αντιπάλου της που έμεινε τελευταία στο γκρουπ.

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

1. Piast Gliwice (POL) 7β. (12-2) +10 γκολ
——————————————-
2. ΑΣΕ Δούκα 7β. (14-6) +8 γκολ
3. Nistru Chişinău (MDA) 3β. (10-10)
4. Technion Haifa (ISR) 0β. (2-20)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ