FUTSAL

Δούκας - ΑΕΚ 4-5: Κιτρινόμαυρο το Super Cup με ανατροπή στο φινάλε για την Ένωση

/    2023 /   -  (  / EUROKINISSI)
/ 2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κιτρινόμαυρος βάφτηκε ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο ποδόσφαιρο σάλας. Η Κυπελλούχος ΑΕΚ επικράτησε με ανατροπή 5-4 του πρωταθλητή Δούκα στο κλειστό του ΔΑΪΣ και πανηγύρισε την Κούπα.

Κιτρινόμαυρος βάφτηκε ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο ποδόσφαιρο σάλας. Η Κυπελλούχος ΑΕΚ επικράτησε με ανατροπή 5-4 του πρωταθλητή Δούκα στο κλειστό του ΔΑΪΣ και πανηγύρισε την Κούπα.

Ένα υπέροχο ματς, μια μάχη ανάμεσα στις κατά τεκμήριο δύο καλύτερες ομάδες και η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει, όπως είχε κάνει και στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στους μπλε.

Πολύς κόσμος στο γήπεδο, σασπένς, πολλά γκολ, μια αναμέτρηση – διαφήμιση για το άθλημα, το οποίο αποτελεί το καλύτερο… ορεκτικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ντάτη στο 7ο λεπτό, για να φέρει το ματς στα ίσια ο Τσίνας στο 11′. Ο Φίτο έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ και το 2-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου 20λεπτου.

Στο β’ ημίχρονο, ο Αριέλ Πάις στο 23′ με προσωπική ενέργεια κατάφερε να τους περάσει όλους και να σημειώσει το 1-3, πανηγυρίζοντας παράλληλα δείχνοντας το «Μ» για τον αδικοχαμένο φίλαθλo της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Ακολούθως, οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού μπόρεσαν αρχικά να μειώσουν με τον Καρύδα και εν συνεχεία ο Νασιμέντο έκανε το 3-3. Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους, έχοντας εκμεταλλευτεί νωρίτερα και τη δίλεπτη αποβολή του Σάλας. Με γκολ του Ντε Λίρα έφεραν τούμπα το ματς για το 4-3.

Ο Εμμανουηλίδης έβαλε στο παιχνίδι έξτρα παίκτη, βγάζοντας τον Θεοφίλου. Με την είσοδο του Μάνου η ΑΕΚ αύξησε την πίεσή της, χωρίς όμως να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά, λίγο πριν τη λήξη ο Τροβάτο πήρε ωραία τη μπάλα στην περιοχή και με σκαφτό πλασέ ισοφάρισε σε 4-4.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στον έξτρα χρόνο, οι κιτρινόμαυροι έκλεψαν τη μπάλα, βγήκαν δύο με δύο και ο Ντάτης με πλασέ που κόντραρε έκανε το 4-5 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ