ΑΕΚ

ΑΕΚ – Σγιαρμτρόλαν 8-1: Η Ένωση ήταν καταιγιστική και συνέτριψε τους Νορβηγούς με ασύλληπτη οκτάρα

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Έχοντας επιθετικό οίστρο, η ΑΕΚ διέλυσε την πρωταθλήτρια Νορβηγίας Σγιαρμτρόλαν με σκορ 8-1 στο “Γ. Κασιμάτης”, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την πρόκριση από τον Προκριματικό Γύρο του Group H του UEFA Futsal Champions League.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο “Γ. Κασιμάτης”, συντρίβοντας την πρωταθλήτρια Νορβηγίας Σγιαρμτρόλαν με σκορ 8-1 στον πρώτο αγώνα του Προκριματικού Γύρου του Group H του UEFA Futsal Champions League.

Η Ένωση μπήκε δυναμικά στον αγώνα, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις της. Ο Λίμα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2:19, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αδαμόπουλος έκανε το 2-0. Ο αρχηγός Ταρνανίδης πρόσθεσε το τρίτο γκολ στο 7:51 και ο Αδαμόπουλος επανήλθε στο 19:17 για το 4-0. Ο Φελιπίνιο σκόραρε στο 13:36 και ο Βιτίνιο στο 16:28 ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με το 6-0.

Στην επανάληψη, η Σγιαρμτρόλαν αιφνιδίασε με γκολ του Λιντ στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά η ΑΕΚ διατήρησε τον έλεγχο. Ο Τριαντάφυλλος έκανε το 7-1 στο 32:58 και ο Βιτίνιο κέρδισε πέναλτι στο 36:49, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νενέ για το τελικό 8-1.

Η ΑΕΚ συνεχίζει με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς αύριο αντιμετωπίζει την αγγλική Μπόλτον για τη 2η αγωνιστική του ομίλου, ξανά στο “Γ. Κασιμάτης” στις 21:30.

  • ΑΕΚ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Αρώνης, Ντάτης, Βιτίνιο, Φελιπίνιο, Λίμα, Μιχαλίτσης, Πρωτονοτάριος, Ταρνανίδης, Γούσης, Κοκκινίδης, Αδαμόπουλος, Τριαντάφυλλος, Αναστασόπουλος, Νενέ.
  • Σγιαρμτρόλαν (Σίμεν Γιόχανσεν): Κάμσβαγκ, Ούρος Βουτσένοβιτς, Έγκν, Μίλος Βουτσένοβιτς, Σγένε, Αγιέρ, Μέγιερ, Όλσενε, Γιόνσεν, Λιντ, Γιάκομπσεν, Κάλσταντ, Πάντερσεν, Κρίστιανσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ