ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ

Ζβέρεφ: "Καλύτερη επιλογή η επέμβαση, θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός"

Ζβέρεφ: "Καλύτερη επιλογή η επέμβαση, θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο τραυματισμός που υπέστη στον ημιτελικό του Roland Garros απέναντι στον Ναδάλ οδήγησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον Γερμανό τενίστα να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μετά την επέμβαση που έκανε.

Το πρόσφατο Roland Garros άφησε άσχημες αναμνήσεις και ανοιχτές πληγές στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ αφού κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ράφα Ναδάλ τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ματς, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί ρήξη πλαγίων συνδέσμων στο δεξί πόδι.

Λίγες ημέρες ημέρες αργότερα ο Γερμανός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση, για να δημοσιεύσει αμέσως μετά μία φωτογραφία του αλλά και ένα video από το δωμάτιο του νοσοκομείου, με τον ίδιο να εξηγεί πως η επέμβαση ήταν επιβεβλημένη και να ξεκαθαρίζει πως η αγάπη που δέχτηκε θα τον βοηθήσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη δράση και σε νέες επιτυχίες.

"Όλοι έχουμε το δικό μας ταξίδι στην ζωή. Αυτό είναι μέρος του δικού μου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθώ στο Νο 2 στο ράνκινγκ που είναι ρεκόρ καριέρας για μένα, όμως αυτό το πρωί αναγκάστηκα να υποβληθώ σε επέμβαση.

Μετά από περαιτέρω εξέταση στην Γερμανία, λάβαμε την επιβεβαίωση πως και οι τρεις πλάγιοι σύνδεσμοι στον δεξιό μου αστράγαλο είχαν σχιστεί.

Για να επιστρέψω στον ανταγωνισμό το συντομότερο δυνατό, για να διασφαλίσω όλοι οι σύνδεσμοι επουλώνονται σωστά και για να ανακτήσω την πλήρη σταθερότητα στον αστράγαλό μου, η χειρουργική επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή.

Η αποθεραπεία μου ξεκινάει τώρα και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ.

Συνεχίζω να λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες για μία ακόμα φορά που με υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια μίας τόσο δύσκολης στιγμής", ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ζβέρεφ θα απουσιάσει από το Wimbledon, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου, ενώ θα δώσει μάχη για να προλάβει το US Open στις 29 Αυγούστου.

TAGS ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ