ΤΣΕΛΣΙ

Ζορζίνιο για Λάμπαρντ: "Δεν ήταν έτοιμος να προπονήσει σε αυτό το επίπεδο"

Οι Ζορζίνιο και Φρανκ Λάμπαρντ μετά από αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Μπάγερν στο Champions League
Οι Ζορζίνιο και Φρανκ Λάμπαρντ μετά από αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Μπάγερν στο Champions League @ 2020 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Λίγους μήνες μετά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την αντικατάσταση του Φρανκ Λάμπαρντ από τον Τόμας Τούχελ θέλησε να μιλήσει ο Ζορζίνιο, με τον Ιταλό μέσο να αφήνει σπόντες για την ικανότητα του πρώην τεχνικού σε τοπ επίπεδο.

Η παρθενική σεζόν του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι βρήκε τον Ζορζίνιο να έχει ρόλο βασικού όμως στη δεύτερη σεζόν η κατάσταση άλλαξε και υποχώρησε στην ιεαραρχία, κάτι που αποτυπώθηκε και με τις 11 φορές που μπήκε ως αλλαγή στις 18 συνολικά συμμετοχές του στη φετινή Premier League επί των ημερών του Άγγλου τεχνικού.

Φαίνεται μάλιστα πως αυτό το γεγονός ήταν ικανό να θρυμματίσει τις σχέσεις του με τον "Λαμπς", με τον πολιτογραφημένο Ιταλό αμυντικό μέσο (γεννημενος στην Βραζιλία) να ρίχνει καρφιά για την παρουσία του στην ομάδα μέσω συνέντευξής του στο "ESPN:

"Θα είμαι πολύ ειλικρινής. Πιστεύω ότι επειδή ήταν θρύλος του συλλόγου, πήδηξε μερικά βήματα που πρέπει να κάνεις για να προπονήσεις σε αυτό το επίπεδο.

Ήρθε σε έναν σύλλογο που είναι θρύλος, με πολύ λίγη εμπειρία από άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι ήρθε πάρα πολύ νωρίς, παρακάμπτοντας αναγκαία προπονητικά βήματα. Δεν ήταν προετοιμασμένος για μία δουλειά τέτοιου επιπέδου, αυτή είναι η αλήθεια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Kirsty Wigglesworth/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ