ΜΠΡΑΓΚΑ

Ζόρζε: "Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να προκριθούμε"

Ο Αρτούρ Ζόρζε στη συνέντευξη Τύπου της Μπράγκα για το ματς με τον Παναθηναϊκό
Ο Αρτούρ Ζόρζε στη συνέντευξη Τύπου της Μπράγκα για το ματς με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Αρτούρ Ζόρζε παρά τη νίκη της Μπράγκα στην Πορτογαλία στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να προκριθεί.

Η Μπράγκα ήρθε στην Αθήνα με το 2-1 υπέρ της από το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία αλλά ο προπονητής της, Αρτούρ Ζόρζε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να προκριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρτούρ Ζόρζε:

Για το τι πρέπει να κάνει για να πάρει την πρόκριση :

"Όπως είχα πει και στην Μπράγκα αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες για μας. Εμείς θα κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι με σεβασμό στον αντίπαλό μας. Τίποτα δεν έχει κριθεί".

Για το πως θα αντιμετωπίσουν τον Παλάσιος:

"Εμείς κοιτάμε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας θέλει πολύ την πρόκριση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι".

Για την απόκτηση του Μουτίνιο και το γεγονός ότι ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα:

"Τον Zοάο τον φέραμε γιατί θεωρούμε ότι θα μεταδώσει θετική ενέργεια και πολλά στοιχεία από την εμπειρία του. Έχει πνεύμα νικητή και μπορεί να το μεταδώσει στους συμπαίκτες του".

Για το τι έχει πει στους παίκτες του:

"Κατά την προετοιμασία τους μίλησα για τα δυνατά μας σημεία. Τους είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα θετικά στοιχεία του πρώτου ματς".

Για το ποιος είναι το φαβορί:

"Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα και ένα καλό σύνολο. Αυτό με προβληματίζει. Θα κυνηγήσουμε το γκολ αύριο".

Πίτσι: "Τα πάντα για την πρόκριση"

Από την πλευρά του ο Πίτσι που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπράγκα σημείωσε και αυτός πως θα πρέπει η ομάδα του να παίξει πολύ καλά για να καταφέρει να φτάσει στην πρόκριση:

Για το πως αισθάνεται ενόψει του αυριανού παιχνιδιού:

"Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και είναι ήρεμη. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα δώσουμε στον αγωνιστικό χώρο τις απαντήσεις που πρέπει".

Για το ποια είναι τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού:

"Τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου τα κρατάμε για μας. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και εμείς θέλουμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε".

Για τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού:

"Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ότι μας έδειξε πόσα μπορεί να κάνει. Το έδειξε απέναντι στην Ντνίπρο και στην Μαρσέιγ. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση".

TAGS ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ