ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ζωντανή" στη μάχη τίτλου η Φενέρμπαχτσε, ελπίζει κι ο... ΠΑΟΚ

Ο Πέλκας σουτάρει κατά τη διάρκεια του Φενέρμπαχτσε - Άνγκαραγκιουτσού
Ο Πέλκας σουτάρει κατά τη διάρκεια του Φενέρμπαχτσε - Άνγκαραγκιουτσού Ⓒ 2021 ASSOCIATED PRESS

Η Φενέρμπαχτσε "καθάρισε" το παιχνίδι με την Ερζουρούμσπορ μέσα σε 14 λεπτά, με τον Δημήτρη Πέλκα να σκοράρει, παραμένοντας στην κούρσα τίτλου με την Μπεσίκτας.

Μόλις 14 λεπτά αγώνα χρειάστηκε η Φενέρμπαχτσε για να εξασφαλίσει το "τρίποντο" κόντρα στην Ερζουρούμσπορ. Στην 39η αγωνιστική της Süper Lig, η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα επικράτησε με 3-1, σημειώνοντας τα γκολ της μέσα σε ένα τέταρτο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο βασικό σχήμα του Σενιόλ Τσορλού και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βρεθεί με 3 γκολ πάνω σε διάστημα ενός τετάρτου. Ο Χοσέ Σόσα με πέναλτι στο 6' άνοιξε το σκορ, ο Ένερ Βαλένσια διπλασίασε τα τέρματα περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 14' ο Πέλκας με σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από ασίστ του Βαλένσια έκανε το 3-0.

Με τς 7 γκολ και τις άλλες τόσες ασίστ, ο Πέλκας έχει σημαντική συμβολή στη διατήρηση επαφής της Φενέρμπαχτσε με την πρωτοπόρο Μπεσίκτας (κάτι που ευνοεί τον... ΠΑΟΚ που παίρνει χρήματα ως μπόνους για την πώληση του Πέλκα). Με 3 αγώνες να απομένουν, η απόσταση που τη χωρίζει απ' την κορυφή είναι στους 5 βαθμούς.

Photo Credits: © 2020 Associated Press

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ