ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Ζητάει ανάκληση της απόφασης

Ζητάει ανάκληση της απόφασης
ηλυσιακος σημα

Τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούναι, για να ζητήσουν ενδίκως την ανάκληση της απόφασης της ΕΕΑ, ζητούν να λάβουν από το Υπουργείο Ανάπτυξης οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ηλυσιακού

Η ανακοίνωση αναφέρει:
" Το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει ότι:

Στις 31-8-2009 καταθέσαμε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση, στην οποία αναδεικνύουμε τις εξόφθαλμες παραλείψεις και τα κρίσιμα λάθη τα οποία υπέπεσε η Ε.Ε.Α. στην από 9-8-2009 απόφασή της να χορηγήσει άδεια συγχώνευσης με την απορρόφηση της ΠΑΕ που ίδρυσε ο Σύλλογός μας από την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ που βρίσκεται σε αναγκαστική εκκαθάριση.

Επειδή η ανωτέρω συγχώνευση σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν. 2190/20 περί ΑΕ, πρέπει να τελεί υπό την έγκριση "ιδιαίτερης συνέλευσης της κατηγορίας μετοχών τα δικαιώματα των οποίων θίγονται από τη συγχώνευση" δηλ. το 10% που κατέχουμε και χαρακτηρίζονται σαφώς ως ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ από το άρθρο 71 του αθλητικού Νόμου 2725/99, ο κος Εισαγγελέας έκανε δεκτή την αίτησή μας και εξέδωσε παραγγελία για να λάβουμε άμεσα από το Υπουργείο Ανάπτυξης όλα τα έγγραφα που αφορούν την συγχώνευση προκειμένου να ασκήσουμε τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα για την ανάκληση της απόφασης της Ε.Ε.Α.

Για το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΛΑΜΠΕΚΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ"










TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ