Zιράρ: “Τους έχω εμπιστοσύνη…”

Ο προπονητής της Μονπελιέ Ρενέ Ζιράρ, δηλώνει ότι οι παίκτες του θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής της Μονπελιέ Ρενέ Ζιράρ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω της τιμωρίας του στο προηγούμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε.
Ο Ζιράρ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές λόγω της χειρονομίας του προς τον προπονητή της Σάλκε Χουμπ Στέφενς και του απαγορεύτηκε η παρουσία του στον πάγκο ή στα αποδυτήρια της ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Παρά την απουσία του ο Ζιράρ δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του ότι απέναντι στον Ολυμπιακό θα κάνουν το καθήκον τους.
” Τουλάχιστον παίζουμε εντός έδρας κι όχι εκτός. Έτσι δεν θα έχω άλλους γύρω μου να με ενοχλούν. Όταν είσαι στην κερκίδα σε ξένο γήπεδο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί“, δήλωσε για την απουσία του από τον πάγκο της ομάδας και πρόσθεσε: ” Μου αρέσει να είμαι κοντά στη δράση, να συμμετέχω κι εγώ στο παιχνίδι, να το ζω από κοντά. Γι’ αυτό και η τιμωρία μου είναι κάτι ενοχλητικό για μένα. Θα μπορούσα να μείνω και στο σπίτι μου, αλλά δεν αντέχω στη σκέψη να μην είμαι στο γήπεδο.
Θα σχεδιάσω εγώ το ματς με τους συνεργάτες μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ακολουθείται πάντα το πλάνο. Είναι δική τους ευθύνη να το κάνουν, αλλά τους έχω εμπιστοσύνη και είναι μεγάλα παιδιά. Το σύνολο έχει περισσότερη σημασία από τις μονάδες“.