ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα κόντρα στην Αλκογιάνο για το Copa del Rey
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα κόντρα στην Αλκογιάνο για το Copa del Rey Ⓒ 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι θα υπάρξουν συνέπειες για το γεγονός ότι η Ρεάλ πρωτοστάτησε στην European Super League τονίζοντας πως δεν θεωρεί πιθανό αυτό το σενάριο.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης την Τσέλσι για το Champions League, ωστόσο οι εξελίξεις με την European Super League εξακολουθούν να απασχολούν.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου του Ζινεντίν Ζιντάν. Σε ερώτηση που του έγινε για το αν πιστεύει ότι θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι είπε: "Ο διαιτητής θα κάνει τη δουλειά του κι εμείς θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν πιστέψουμε ότι θα μας βλάψουν εξωτερικοί παράγοντες, την πατήσαμε!"

Για το εάν πιστεύει πως θα υπάρξει τιμωρία της Ρεάλ: "Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League. Απ΄έξω λέγονται πολλά, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, εστιάζουμε στον αγώνα. Η γνώμη μου είναι ότι όλοι θέλουμε να βλέπουμε τη Ρεάλ στο Champions League,» επισήμανε ακόμη ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας, σε ερώτηση για πιθανή τιμωρία της ομάδας του από την UEFA.

Για την Τσέλσι: "Είναι ένας ημιτελικός και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι μία ομάδα που θα επιτίθεται και θα αμύνεται. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αμυνθούμε καλά και, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε τον καλύτερο εαυτό μας για να κάνουμε ζημιά στην Τσέλσι"

Για τους τίτλους που διεκδικεί η Ρεάλ είπε: "Δεν πρόκειται να διαλέξουμε. Είμαστε ζωντανοί και στις δύο διοργανώσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και θα αγωνιστούμε ως το τέλος, ό,τι κι αν συμβεί. Φυσικά θα έχουμε δυσκολίες, όπως απέναντι στην Μπέτις, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες".

Photo credits: ⓒ 2021 Jose Breton/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ