ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Μέχρι θανάτου με τους παίκτες, και εγώ έναν χρόνο πριν έπαιζα για τη θέση μου"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ρέαλ κατά τη διάρκεια αγώνα στην La Liga απέναντι στην Βαγιαδολίδ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ρέαλ κατά τη διάρκεια αγώνα στην La Liga απέναντι στην Βαγιαδολίδ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε πως δεν αισθάνεται πίεση για τη θέση του στον πάγκο καθώς η ίδια κατάσταση συνέβαινε και πριν έναν χρόνο ενώ έστειλε το μήνυμα πως με νίκη επί της Μπαρτσελόνα θα αλλάξει η ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο της Ρεάλ.

Οι δύο σερί εντός έδρας ήττες της Ρεάλ από Κάντιθ (1-0 στην La Liga) και Σαχτάρ (3-2 στο Champions League) μέσα σε διάστημα μάλιστα λίγων ημερών, έχουν δημιουργήσει ισχυρούς κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο των μερένγκες και πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται να δίνει εξετάσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, η μοίρα του στον πάγκο της ομάδας ενδέχεται να κριθεί σε ένα μόνο 90λεπτο, αυτό απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου το ερχόμενο Σάββατο (24/10, 17:00) καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος καραδοκεί για να του αρπάξει τη θέση είτε ο Ποτσετίνο είτε ο Ραούλ.

Την ίδια ώρα ωστόσο που βάλλεται πανταχόθεν, όπως και οι παίκτες του, ο Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει να έχει κλείσει τα αυτιά του, με τον Γάλλο να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως όλο αυτό το σκηνικό του είναι γνώριμο και να τονίζει πως μία νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

"Αν κινδυνεύει η θέση μου; Αυτό λέγεται, τα ίδια λέγονταν και έναν χρόνο πριν στην πρώτη θητεία μου εδώ. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.

Αρχίσαμε άσχημα, δείξαμε πως δυσκολευόμαστε απέναντι σε ομάδες που κλείνονται πίσω. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρουμε τα πάνω μας είναι να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα γιατί απλούστατα αυτό είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Το κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, το ωραίο στο ποδόσφαιρο είναι πως μπορείς να αλλάξεις γρήγορα τα πράγματα. Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ενόψει του πρώτου Clasico της σεζόν, και συμπλήρωσε:

"Κάνω πάντα κριτική στον εαυτό μου αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω πως τα πράγματα μπορούμε να τα αλλάξουμε όλοι μαζί. Μετά από μία ήττα η περισσότερη κριτική αφορά εμένα και αυτό είναι λογικό. Αλλά είμαι ο πρώτος που δεν ζει με το παρελθόν.

Τα σημαντικότερα είναι αυτά που έρχονται και έχουμε τη θέληση να κάνουμε ένα καλό ματς. Αισθάνομαι την υποστήριξη του προέδρου και των παικτών. Έχω κερδίσει πολλά με αυτούς τους παίκτες και θα είμαι μαζί τους μέχρι θανάτου επειδή παλεύουν, μάχονται, τρέχουν.

Θα πρέπει να αλλάξουμε τσιπ. Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και κλάση". Όσον αφορά δε στο αν θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρχιο Ράμος, ο "Ζιζού" απάντησε καταφατικά, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο αρχηγός μας έχει γίνει καλά και είναι 100% έτοιμος για να παίξει στο Clasico".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ