ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζινκερνάγκελ: "Θα ήθελα το γκολ να σημαίνει περισσότερα, θα είναι διαφορετικά με τον κόσμο μας"

Ο Ζινκερνάγκελ πανηγυρίζει γκολ του στο Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός
Ο Ζινκερνάγκελ πανηγυρίζει γκολ του στο Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στη Χάιφα και μπορεί να μην οδήγησε τους Πειραιώτες στη νίκη επί της Μακάμπι, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του δεύτερου αγώνα των προκριματικών του Champions League.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ συνδύασε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό με γκολ στη Χάιφα κόντρα στη Μακάμπι, έστω κι αν δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Η ισοφάριση σε 1-1 στις καθυστερήσεις τον στενοχώρησε, όμως ο Δανός μεσοεπιθετικός μίλησε και για τις δύσκολες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Ισραήλ.

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, επειδή ήμασταν μπροστά για 87 λεπτά και δεχθήκαμε το γκολ στο 90'. Το 1-1 ίσως να μην είναι το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι καλή ομάδα η Μακάμπι. Αισθάνομαι φανταστικά που σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι μου, αλλά και απογοητευμένος που αυτό το γκολ δεν συνδυάστηκε με νίκη. Το γκολ θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερα. Ήταν ωραίο συναίσθημα. Ανυπομονώ να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας".

Μιλώντας πιο αναλυτικά για τις καιρικές συνθήκες, ο Δανός υποστήριξε: "Ο καιρός ήταν πολύ ζεστός και υπήρχε πολύ υψηλή υγρασία. Εκείνοι είναι συνηθισμένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες, προπονούνται κάθε μέρα εδώ. Στα πρώτα πέντε λεπτά ήταν πολύ δύσκολα. Ακόμα και στο ζέσταμα είχαμε ιδρώσει πολύ. Στην Αθήνα θα είναι διαφορετικά. Δεν ήταν εύκολο εδώ με τόση ζέστη και σε αυτήν την καυτή έδρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Με τους φιλάθλους μας και στο γήπεδό μας θα είναι διαφορετικά. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο. Στο τέλος και με αυτές τις συνθήκες, το 1-1 ίσως να είναι ΟΚ αποτέλεσμα".

Η Game Night για τη σπουδαία ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ