CHAMPIONS LEAGUE

Ζενίτ - Μάλμε 4-0: Πρώτοι βαθμοί για τους Ρώσους, χωρίς γκολ οι Σουηδοί

Οι παίκτες της Ζενίτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μάλμε για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στην "Γκάζπρομ Αρένα", Αγία Πετρούπολη | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Ζενίτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μάλμε για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στην "Γκάζπρομ Αρένα", Αγία Πετρούπολη | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 DMITRY LOVETSKY/ASSOCIATED PRESS

Η Ζενίτ δεν αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες απέναντι στη Μάλμε και πήρε τη νίκη με 4-0 στην Αγία Πετρούπολη για τον 8ο όμιλο του Champions League.

Η Ζενίτ πήρε τους πρώτους βαθμούς της στον 8ο όμιλο του Champions League, ύστερα από τη νίκη της με 4-0 επί της Μάλμε στην Αγία Πετρούπολη.

Οι Κλαουντίνιο, Ντάλερ Κουζιάεφ, Αλεκσέι Σουτόρμιν, Ουεντέλ σημείωσαν τα γκολ των Ρώσων, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν ουραγοί χωρίς βαθμό και γκολ.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Κλαουντίνιο από κοντά έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση. Η Ζενίτ είχε το πάνω χέρι ξεκάθαρα, έχασε ορισμένες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως με το πέρασμα των λεπτών, οι Σουηδοί ισορρόπησαν την κατάσταση.

Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ Αντόνιο Τσόλακ βρήκε συμπληγάδες γύρω του και δεν κατάφερε να βρει χώρους για να απειλήσει. Η Μάλμε είχε μία καλή στιγμή με τον Ερντάλ Ρακίπ που ήταν αρκετά δραστήριος, όμως στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου όλα πήραν το δρόμο τους.

Με την έναρξη του 45λέπτου ο Κουζιάεφ έκανε το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από αδράνεια της Μάλμε σε κόρνερ και στο 53' ο Τάσος Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Ανέλ Αχμέντχοτζιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα, βλέποντας το μαρκάρισμά του και σε βίντεο. Με δύο γκολ και έναν παίκτη απόσταση, η έκβαση του παιχνιδιού ήταν πλέον προδιαγεγραμμένη. Το πανέμορφο πλασέ εκτός περιοχής του Σουτόρμιν στο 80' και το γκολ του Ουεντέλ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τη Ζενίτ να πανηγυρίζει το "τρίποντο".

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ