Ζαρντίμ: “Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα”

Ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας έμεινε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί σε όλα.
“Παίξαμε σήμερα με μία ομάδα που είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από το παιχνίδι”, τόνισε αρχικά στην τηλεόραση της nova ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το ισόπαλο 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας
“Έμεινα ικανοποιημένος με τη δουλειά των παικτών. Αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα. Είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε στην αρχή της χρονιάς.
Είχαμε δυσκολίες στα τελευταία 20 λεπτά. Είναι φυσιολογικό, δεν είχαμε και πολλές αλλαγές να κάνουμε στο ημίχρονο και κάποια παιδιά έπαιξαν σε όλο τον αγώνα. Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι είναι στο τέλος της προετοιμασίας τους”, συμπλήρωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.
Τέλος, σχετικά με την ως τώρα προετοιμασία σημείωσε:
“Είναι πολύ θετική η εικόνα μου ως τώρα. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πέρσι και θα τους κρατήσουμε μέχρι τέλος στην προετοιμασία για να τους δούμε”.