ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ζανκτ Πάουλι – Αμβούργο 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι κάτω από έντονη χιονόπτωση

Twitter

Το ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας της Bundesliga ανάμεσα στην Ζανκτ Πάουλι και το Αμβούργο που διεξήχθη κάτω από έντονη χιονόπτωση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και να έχουν από ένα ημίχρονο.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας της Bundesliga ανάμεσα στην Ζανκτ Πάουλι και το Αμβούργο με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν δις στο πρώτο 45λεπτο με τον Ιρβάιν να ανοίγει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ το 2-0 έγινε στο 27′ από το απίστευτο αυτογκόλ του Φερνάντες.

Το δεύτερο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους. Το Αμβούργο αρχικά μείωσε το σκορ στο 58′ με προβολή του Γκλάτζελ από κοντά ενώ το 2-2 έγινε στο 60′ με σουτ μέσα από την περιοχή του Περάι.

Ο Μανώλης Σάλιακας που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Ζανκτ Πάουλι σε ένα ακόμη ματς αντικαταστάθηκε στο 67′ από τον Ρίτσκα.

Να σημειώσουμε πως το ντέρμπι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και υπό συνεχή χιονόπτωση η οποία επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ