ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έφυγε για Βραζιλία ο Ζαμπά

Ο Ζαμπά σε προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Πήλιο
Ο Ζαμπά σε προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Πήλιο EUROKINISSI

Ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε για την πατρίδα του εν μέσω Πανδημίας με τον ΠΑΟΚ να τονίζει πως ο παίκτης ζήτησε άδεια για να ταξιδέψει με σκοπό να κάνει θεραπείες στο τραυματισμένο γόνατο του

Ένα ακόμη επεισόδιο στην ήδη ταραγμένη σχέση του ΠΑΟΚ με το Λέο Ζαμπά βρίσκεται σε εξέλιξη. Και αυτό διότι ο νεαρός Βραζιλιάνος αποφάσισε να ταξιδέψει στην πατρίδα του εν μέσω κορονοϊού και με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ προφασιζόμενος την ανάγκη που έχει να κάνει θεραπείες στο τραυματισμένο του γόνατο.

Προφανώς ο παίκτης εμφανίζεται χολωμένος και προφρανώς ο ΠΑΟΚ καλείται για μια ακόμη φορά να βρει λύση σε ένα πρόβλημα ιδιαίτερα περίπλοκο με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί δεδομένα ένα μεγάλο πρότζεκτ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ωστόσο δεν έχει αποδώσει και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Από τον ΠΑΟΚ πάντως τονίζουν ότι ο παίκτης είχε ενημερώσει τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Όλαφ Ρέμπε για να κάνει κάποιες θεραπείες στην πατρίδα του

Η τελευταία ανάρτηση του Ζαμπά στο Instagram στην οποία αναφέρει πως «αναγνωρίζω τα μερίδια ευθύνης μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες για αυτές» ίσως να είναι ενδεικτική των αποφάσεων που ήδη είχε πάρει.

Δείτε την εδώ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ