EUROPA LEAGUE

Ζακερόνι: “Nτροπή ο αποκλεισμός μας”

ζακερονι

Μία ακόμα τραυματική εμπειρία για την Γιουβέντους την φετινή σεζόν

Ο Αλμπέρτο Ζακερόνι δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα της ομάδας του, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 27′ λόγω αποβολής του Φάμπιο Καναβάρο.


Ακόμα και με δέκα παίκτες θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Μισώ τον τρόπο που αποκλειστήκαμε“, δήλωσε μετά το ματς ο Ιταλός τεχνικός.



Η αμυντική γραμμή της Γιουβέντους έπεσε σαν χάρτινος πύργος όπως την περασμένη Κυριακή όταν είχε προηγηθεί με 3-0 επί της Σιένα και ισοφαρίστηκε. Η προηγούμενη ντροπιαστική ήττα στην Ευρώπη ήταν από την Μπάγερν στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί “σκόρπισαν” με 4-1 την “Γιούβε” και την απέκλεισαν από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.




Την Κυριακή νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 3-0 αλλά στην Αγγλία δεν θα έπρεπε να σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άμυνα μας χρειάζεται βελτίωση. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να πάμε ψηλά. Σκοράραμε και πιστέψαμε ότι θα περάσουμε αλλά η κόκκινη κάρτα έδωσε το έναυσμα στην Φούλαμ και δεχτήκαμε πίεση όταν μπήκαν στην περιοχή μας. Έκαναν ένα δυναμικό παιχνίδι“.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ