Globoesporte: "Ενδιαφέρονται για τον Ζάιλσον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός"

Δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει ότι ο 25χρονος αμυντικός μέσος της Ντάλιαν, Ζάιλσον, βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Η Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "globoesporte.com" αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Ντάλιαν (ομάδα της Κίνα), Ζάιλσον.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ζάιλσον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την κινεζική ομάδα, με αρκετές ομάδες από την Ευρώπη να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.
Πλην των δύο ελληνικών ομάδων, μαζί του έχει έρθει σε επαφή και η Μαρσέιγ, η οποία τον βλέπει ως εναλλακτική περίπτωση αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Ζέρσον, ενώ παρακολουθείται και από ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας, χωρίς να ονομάζεται κάποια εξ αυτών.
Ο Ζάιλσον έχει να αγωνιστεί από τις 10 Νοεμβρίου, λόγω προβλημάτων που υπήρχαν με τη βίζα του στην Κίνα, ενώ παραμένει στη Βραζιλία, λόγω και των περιορισμών που ισχύουν κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Ο Ζάιλσον πέραν της Νταλιάν, έχει αγωνιστεί σε Γκρέμιο και Φενερμπαχτσέ. Η Ντάλιαν τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2020, αδειάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ.