ΕΠΟ

Ζαγοράκης σε στενούς συνεργάτες του: "Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας"

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης SOOC

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως η διαφορά φιλοσοφίας και το ότι δεν είδε να βρίσκονται όλοι στην ίδια σελίδα μαζί του για να πάει το ποδόσφαιρο πέντε βήματα μπροστά, ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ ύστερα από πέντε μόλις μήνες στην ηγεσία της και αναμένεται πλέον η επίσημη τοποθέτησή του, όπου θα εξηγεί δημόσια τους λόγους που δεν θα συνεχίσει.

Το SPORT24 ανέλυσε χθες (8/9) κάποιους από τους βασικούς λόγους που ο νυν Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και άλλοτε αρχηγός της Εθνικής που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, πήρε την απόφαση να βάλει πρόωρο τέλος στην ενασχόλησή του με τα κοινά του ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος ο Ζαγοράκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον πως "έχουμε διαφορά φιλοσοφίας, εγώ ήθελα να παράξω έργο με βάση το δικό μου σκεπτικό για το ποδόσφαιρο και δεν είδα να το θέλουν όλοι. Δεν ήμασταν στην ίδια σελίδα με κάποιους. Έκρινα ότι δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω, εφόσον δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά απ' αυτά που ήθελα και είχα στο μυαλό μου".

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε επίσης στους ανθρώπους του πως από την αρχή ήταν ξεκάθαρος ότι "αν δεν έκανα αυτά που ήθελα για να πάμε το ποδόσφαιρο πέντε βήματα μπροστά, θα έφευγα".

Η απόφασή του είναι αμετάκλητη, αλλά πρέπει να τονιστεί πως έχει ήδη φτάσει στο πρωθυπουργικό γραφείο. Θυμίζουμε άλλωστε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υπέρμαχος της επιλογής Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ και με τις... ευλογίες του είχε βγει μπροστά για την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ