ΓΑΛΛΙΑ

Υπόθεση Μπενζεμά για εκβιασμό στον Βαλμπουενά: Στις 24 Νοεμβρίου θα εκδοθεί η απόφαση

Ο Καρίμ Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Ρεάλ
Ο Καρίμ Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Ρεάλ © 2021 ANTONIO CALANNI/ AP IMAGES

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση εκβιασμού στον Ματιέ Βαλμπουενά με συνεργεία του Καρίμ Μπενζεμά και το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφασή του στις 24 Νοεμβρίου.

Ολοκληρώθηκε η ακροματική διαδικασία για την υπόθεση εκβιασμού στον Ματιέ Βαλμπουενά, από πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και ο Καρίμ Μπενζεμά. Οι πέντε κατηγορούμενοι θα χρειαστεί να περιμένουν περίπου έναν μήνα για να μάθουν ποια θα είναι η τιμωρία τους.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί στις 24 Νοεμβρίου (09:30 τοπική ώρα) στις Βερσαλλίες. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (21/10) η εισαγγελέας πρότεινε τις ποινές που θέλει να επιβληθούν.

Για τον επιθετικό της Ρεάλ προτάθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ ο δικηγόρος του Ματιέ Βαλμπουενά ζήτησε 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς όπως ανέφερε: "Μέσα σε μία νύχτα, εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, έχασε τα πάντα".

Για τον Μουσταφά Ζουαουί που θεωρείται ο υποκινητής του εκβιασμού, η εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Επιπλέον, προτάθηκε φυλάκιση 18 μηνών για τον Αξέλ Ανγκότ με πρόστιμο 15.000 ευρώ και 18 μήνες φυλάκισης με αναστολή και 5.000 ευρώ για τον Χουάς. Ακόμη για τον Καρίμ Ζενάτι έχουν προταθεί δύο χρόνια φυλάκισης. Για τους παραπάνω η εισαγγελέας σχολίασε: "Χωρίς εκείνους, δεν θα υπήρχε το video".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ