ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Υπόθεση Μεντί: Η "Equipe" καυτηρίασε τη στάση της Μάντσεστερ Σίτι και του Γκουαρδιόλα

Ο Μπενζαμέν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Μπενζαμέν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι RUI VIEIRA/AP IMAGES

Σε ρεπορτάζ της η "Equipe" αναφέρεται στην στάση σιωπής που κρατά η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τις κατηγορίες που υπάρχουν για τον Μεντί. Η αναμονή των Άγγλων και η θέση του Καταλανού σύμφωνα με τους Γάλλους.

Η υπόθεση του Μπέντζαμιν Μεντί και τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση που αντιμετωπίζει έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η "Equipe" σε δημοσίευμά της αναφέρθηκε στη στάση της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρδιόλα για το συγκεκριμένο θέμα. Επικαλούμενη πηγή κοντά στο σύλλογο τονίζει ότι στην αγγλική ομάδα δεν θέλουν να ακούν καν για την υπόθεση επιλέγοντας το δρόμο της σιωπής.

Παράλληλα, παρατηρούν τις εξελίξεις στην υπόθεση και φέρονται να έχουν αποφασίσει να μην αποδεσμεύσουν τον παίκτη μέχρι την εκδίκασή της.

Την ίδια ώρα επικαλούμενη έναν ατζέντη τον οποίο δεν κατονομάζει αναφέρεται και στην συμπεριφορά του Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή ο Καταλανός ενδιαφέρεται μόνο για όσα κάνουν οι παίκτες του μέσα στο γήπεδο. "Εάν στις προπονήσεις και στο γήπεδο είσαι καλός μόνο αυτό μετράει" φέρεται να είπε ο ατζέντης.

Ουσιαστικά η ιστορική εφημερίδα αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί τόσο η Μάντσεστερ Σίτι το θέμα, όσο και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Μάλιστα, επισημαίνει ότι κανείς από την ομάδα δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Να επισημάνουμε πως η αγγλική ομάδα έχει αφήσει εκτός λίστας Champions League τον παίκτη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ