ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Υπόσχεση για "φως", ανήμερα των Θεοφανίων

Υπόσχεση για "φως", ανήμερα των Θεοφανίων
INTIME SPORTS

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Εθνικό Αστέρα τα επόμενα 24ωρα. Πολύ κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος την ώρα που τέσσερις ακόμα παίκτες έκαναν προσφυγή.

"Φως" στην δύσκολη οικονομική πραγματικότητα των ημερών υποσχέθηκε η διοίκηση του Εθνικού Αστέρα πως θα δουν οι παίκτες του Καισαριανιώτικου συλλόγου.

Ανήμερα των Θεοφανίων και πριν την καθορισμένη προπόνηση των "ερυθρόλευκων", οι ποδοσφαιριστές του Δημητρίου ενημερώθηκαν πως το Σάββατο, δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή μεταβίβασης της ομάδας..

Μάλιστα, για να πειστούν ακόμα περισσότερο αν συμβεί αυτό το γεγονός θα μεταβούν στην Καισαριανή, τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, που έχει αναλάβει το θέμα της μεταβίβασης, όσο και εκπρόσωπος των νέων επενδυτών για να μιλήσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα για το μέλλον και το ξεκαθάρισμα άμεσα των πληρωμών.

Προσφυγή για παν ενδεχόμενο από άλλους τέσσερις

Με την είδηση αυτή, οι ποδοσφαιριστές αφού συζήτησαν μεταξύ τους τόνισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην διοίκηση και προπονήθηκαν κανονικά. Πλέον θα περιμένουν την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου για να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με όλα αυτά που άκουσαν.

Βεβαίως, κάποιοι εξ' αυτών θέλοντας να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους ακολούθησαν τη νομική οδό για να εξασφαλίσουν τα χρήματα και την "ελευθερία" τους σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Έτσιμ οι Χανιώτης (φωτό), Νάστος, Δάρρας και Λουτσιάνο έκαναν προσφυγή που θα αποσύρουν σε περίπτωση που αλλάξουν τα δεδομένα.

Αν ωστόσο κάτι δεν γίνει με βάση τις υποσχέσεις... την ίδια οδό θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες της Καισαριανιώτικης ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ