ΕΠΟ

Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ο Γραμμένος

Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ο Γραμμένος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο δικηγόρος στο επάγγελμα και πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, είναι τελικά ο εκλεκτός της αντιπολίτευσης και θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Και το όνομα αυτού, Βαγγέλης Γραμμένος. Ο δικηγόρος στο επάγγελμα και νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, είναι τελικά ο εκλεκτός της αντιπολίτευσης και θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου απέναντι από τον Γιώργο Γκιρτζίκη, αν εντέλει δεν υπάρξει εμπλοκή της υποψηφιότητάς του εξαιτίας της υπόθεσης με την Κάρτα Υγείας, για την οποία είναι κατηγορούμενος.

Στη σημερινή συγκέντρωση στο Μακεδονία Παλλάς, όπως αναμενόταν άλλωστε, πήρε το χρίσμα από την αντιπολίτευση και θα προσπαθήσει να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές, αναλαμβάνοντας την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρουν από την αντιπολίτευση, 28 με 29 Ενώσεις έδωσαν το παρών και στήριξαν την υποψηφιότητά του (δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος), αν και θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στον πρόσφατο οικονομικό απολογισμό στην Γ.Σ. της ΕΠΟ η αντιπολίτευση είχε 23 Ενώσεις που αντιτάχθηκαν ανοιχτά στη σημερινή διοίκηση.

Να τονιστεί ότι οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στηρίζουν τον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε κάποια εμπλοκή με την διοίκηση της Ομοσπονδίας και στοχεύει να ανατρέψει την διοίκηση Γκιρτζίκη. Αν μη τι άλλο, οι εκλογές του Οκτωβρίου αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ