ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπογράφει τη Δευτέρα ο Πίσπας στον Παναθηναϊκό

Υπογράφει τη Δευτέρα ο Πίσπας στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο θα υπογράψει την Δευτέρα ο Σωτήρης Πίσπας σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr με τον 18χρονο φορ να έχει εντυπωσιάσει τον Αντρέα Στραματσόνι με την παρουσία του στις προπονήσεις και τα φιλικά της πρώτης ομάδας.

Ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του Παναθηναϊκού παίρνει το χρίσμα και γίνεται επαγγελματίας. Ο λόγος για τον Σωτήρη Πίσπα ο οποίος την Δευτέρα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα βρεθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 18χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 8/1/1998), πρώτος σκόρερ της K20 τη φετινή σεζόν με οκτώ γκολ, ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους των πράσινων και θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν το καλοκαίρι επτά παίκτες των Νέων (Μίγγος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ξηρός) που επίσης είχαν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Όσο για τη χρονική διάρκεια ακόμα το πιθανότερο είναι να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η απόφαση για να γίνει ο Πίσπας επαγγελματίας ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό αλλά όλοι περίμεναν αυτό να γίνει τον Ιανουάριο. Ο Αντρέα Στραματσόνι όμως έχοντας εντυπωσιαστεί από την παρουσία του στις προπονήσεις και τα φιλικά της πρώτης ομάδας και μετά το τελευταίο φιλικό με την Καλλιθέα ζήτησε να τρέξουν οι διαδικασίες και να γίνει άμεσα επαγγελματίας ο νεαρός άσος.

Δεν θα πρέπει επίσης να αποκλείσουμε όπως ακριβώς είχε γίνει και με τον Ξενόπουλο ο Πίσπας αφού υπογράψει συμβόλαιο να δηλωθεί και στην Β' λίστα των παικτών στην UEFA και να ταξιδέψει στην Ολλανδία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ