ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Υπό κράτηση ο Ματίας Πογκμπά και ακόμα τρία άτομα

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας @ 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ματίας Πογκμπά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα την Τετάρτη ώστε να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες εις βάρος του από τον αδερφό του, Πολ Πογκμπά.

Ο Ματίας Πογκμπά βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από την Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Monde. Η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι τελεί υπό κράτηση όταν επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού του αδερφού του, Πολ Πογκμπά.

Ο μέσος της Γιουβέντους κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού και απειλών από μία συμμορία στην οποία βρίσκονται παιδικοί φίλοι, ενώ συμπεριέλαβε και τον αδερφό του σε αυτούς που τον εκβίαζαν.

Ο πρωταθλητής κόσμου του 2018 υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο αδερφός του ανήκει στην ομάδα των ατόμων που τον περασμένο Μάρτιο τον οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και τον απείλησαν, ζητώντας του 13.000.000 ευρώ "για τα 13 χρόνια προστασίας". Σύμφωνα με τις καταγγελίες, δύο εξ αυτών είχαν όπλα μαζί τους, ενώ ο Πογκμπά υποστηρίζει ότι αναγνώρισε τον αδερφό του.

Οι γαλλικές αρχές άνοιξαν έρευνα για την υπόθεση στην αρχή του Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο αυτό ο Ματίας Πογκμπά εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και πλέον κρατείται, όπως ακόμα τρία άτομα, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ