ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Υπό διάλυση ο Εθνικός Αστέρας

Υπό διάλυση ο Εθνικός Αστέρας
INTIME SPORTS

Ένα βήμα πριν από τη διάλυση είναι ο ιστορικός Εθνικός Αστέρας, αφού οι παίκτες δεν πληρώθηκαν την Πέμπτη και είναι αποφασισμένοι για προσφυγές και αποχή από τους αγώνες.

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τον Εθνικό Αστέρα και ο κίνδυνος της διάλυσης είναι πιο ορατός από ποτέ. Οι παίκτες δεν είδαν γι' άλλη μια μέρα το χρώμα του χρήματος και πλέον η κατάσταση μοιάζει να ξεφεύγει.

Μια μέρα μετά τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή, οι ποδοσφαιριστές περίμεναν να γίνει πράξη η υπόσχεση για πληρωμές, μάταια όμως...

Συγκεκριμένα, οι παίκτες είχαν ακούσει πως θα μοιραστούν περίπου 40.000 ευρώ από τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όμως το μήνυμα της διοίκησης της Πέμπτης ήταν πως δεν υπάρχει ούτε ευρώ αυτή τη στιγμή.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση έφερε οργή, αγανάκτηση και πλέον αναμένονται ραγδαίες κινήσεις από τους ποδοσφαιριστές, αφού η οικονομική τους κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.


Πλέον, αναμένεται να υπάρξουν μαζικές προσφυγές, αποχή από τις προπονήσεις αλλά και από τα παιχνίδια, που θα ξεκινήσουν τον Γενάρη.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ