ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέγραψε στην Μπαντίρμασπορ ο Κουτρουμπής

Υπέγραψε στην Μπαντίρμασπορ ο Κουτρουμπής
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΙΡΜΑΣΠΟΡ ΣΤΟ TWITTER

Κάτοικος Τουρκίας για την ερχόμενη διετία θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, με την Μπαντίρμασπορ να κάνει γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Έλληνα αμυντικό μέχρι το 2024, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24.

Η ελληνική παροικία μεγαλώνει στην ποδοσφαιρική Τουρκία και δη στην Μπαντίρμασπορ η οποία μετά από τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αυτός είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, με το ρεπορτάζ του SPORT24 αναφορικά με τις επαφές του παίκτη με την ομάδα της γειτονικής χώρας να επιβεβαιώνεται πλήρως, με τον τουρκικό σύλλογο να κάνει γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) πως υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 31χρονο στόπερ.

Η Μπαντίρμασπορ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει σε αυτήν μετά από μία διετία που πέρασε στην Ουγγαρία, αγωνιζόμενος με την Ουίπεστ

Εκεί είχε μάλιστα δύο γεμάτες σεζόν, μετρώντας συνολικά 61 συμμετοχές, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε και το Κύπελλο στη χώρα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ