ΑΡΗΣ

Υπέγραψε ο Βλοντάρτσικ

Υπέγραψε ο Βλοντάρτσικ
βλονταρτσικ

Ο Πολωνός επιθετικός Πιοτρ Βλοντάρτσικ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Άρη

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και αρκετούς νέους του συμπαίκτες που πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να παραλάβουν το ατομικό τους πρόγραμμα για τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Αμέσως μετά ο Βλοντάρτσικ μίλησε στο arisfc.gr για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα με τον διεθνή Πολωνό επιθετικό να τονίζει ότι: " Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτήν την εξέλιξη. Θέλω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και πιστεύω το αποτέλεσμα να φανεί μέσα στο γήπεδο. Ηρθα σε μια σπουδαία ομάδα που έχει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Ξέρω ότι η ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση και θα αγωνίζεται και στη νέα σεζόν στο κύπελλο UEFA. Αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να επιλέξω τον Αρη. Ελπίζω ότι με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πάμε τον Άρη ακόμη ψηλότερα".

- Πήρες συστάσεις από κάποιους συμπατριώτες σου για να έρθεις στον Άρη;

" Μίλησα με τον Μάρτσιν Μίετσελ και τον Μάτσι Μουράφσκι που μόνο καλά λόγια είχαν να μου πουν. Ο Μάτσι μάλιστα ήρθε σήμερα να με δει, έπαιξε και στον Άρη και ήταν βέβαιος ότι και οι δύο πλευρές κάναμε τη σωστή επιλογή".

- Ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου σαν ποδοσφαιριστής;

" Είμαι επιθετικός, παίζω μέσα στην περιοχή, δουλειά μου είναι το γκολ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στείλω τη μπάλα στα δίχτυα με το αριστερό, με το δεξί ή με το κεφάλι. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στον Άρη όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια".

- Με τους φιλάθλους του Άρη πρόλαβες ήδη να συναντηθείς και να πάρεις μια γεύση...

" Πραγματικά, επιβεβαιώθηκαν όλες οι πληροφορίες μου. Είναι φανατικοί και ξέρω ότι δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Μ’ αρέσει να παίζω μπροστά σε τέτοιο κοινό. Ελπίζω να τους αποζημιώσω στο γήπεδο".

Σιστόν: "Ένα βήμα παραπάνω"

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντιόγκο Σιστόν, μίλησε στο Libero 107,4 και τόνισε ότι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά με τη φανέλα των «κίτρινων».

Αρχικά, ο Ντιόγκο Σιστόν τόνισε ότι μετά τις απαραίτητες διακοπές, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη γεμάτος όρεξη και όνειρα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με τους «κίτρινους»:

" Έλειψα για 30 μέρες στη Βραζιλία. Ξεκούρασα σώμα και μυαλό, γέμισα τις μπαταρίες μου για την νέα σεζόν με τον Άρη» και συνέχισε: « Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα διατήρησε τους περισσότερους παίκτες. Είναι σημαντικό για τη νέα χρονιά και ιδιαίτερα για το ξεκίνημα. Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο. Πέρυσι βγήκαμε τέταρτοι. Φέτος, θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να κάνουμε καλές εμφανίσεις στο Κύπελλο UEFA και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Όσον αφορά στο Κύπελλο Ελλάδας, στόχος είναι να φτάσουμε ξανά στον τελικό και -γιατί όχι;- αυτή τη φορά να το σηκώσουμε".

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε τη σημασία της παρουσίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: " Είναι ένα μεγάλο συν το γεγονός ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν το τεχνικό τιμ και το αντίστροφο, εν αντιθέσει με πέρυσι. Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε πιο καλοί με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη".

Τέλος, ο Ντιόγκο Σιστόν μίλησε για τη σχέση του με τους φιλάθλους της ομάδας: " Κανένας δε με περίμενε χτες. Δεν ήξερε κανείς ότι θα επιστρέψω χτες. Οι φίλαθλοι με εμπιστεύτηκαν, παρόλο που δε με γνώριζαν αγωνιστικά, αλλά στη συνέχεια είδαν ότι έχω ποιότητα και δουλεύω σκληρά. Γι’ αυτό δέθηκα μαζί τους τόσο πολύ".
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ