ΑΡΗΣ

Υπέγραψε ο Ρεγκέιρο

Υπέγραψε ο Ρεγκέιρο
ρεγκέιρο

"Θέλω να παραμείνω και του χρόνου" είπε ο Μάριο Ρεγκέιρο. Παίκτης του Αρη και ο Μιχάλης Σηφάκης

Ο Ρεγκέιρο βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου και υπέγραψε μονοετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο με τον διεθνή Ουρουγουανό να αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την Βαλένθια. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Άρη επιθυμούν την παραμονή του και για την αγωνιστική περίοδο σεζόν 2009-2010 με τις "νυχτερίδες" όμως να τον θέλουν με την σειρά τους στο δυναμικό τους και πάλι πίσω το επόμενο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά αναμένεται να γίνει εκ νέου επαφής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με αυτή της Βαλένθια σε μια νέα προσπάθεια επίτευξης της σχετικής συμφωνίας.
Την ίδια ώρα ο Ρεγκέιρο μεθαύριο Κυριακή (20/07) θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη θέτοντας τον εαυτό του με την σειρά του στην διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ. Ο διεθνής Ουρουγουανός θα ταξιδέψει μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ουρουγουανού επιθετικού Μάριο Ρεγκέιρο με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια για ένα χρόνο και με προοπτική να παραμείνει και για δεύτερη σεζόν", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Ποιος είναι

Ο Μάριο Ρεγκέιρο γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1978 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέρο στην Ουρουγουάη το 1996 με την οποία είχε 44 συμμετοχές/7 γκολ. Ακολούθησαν τρία χρόνια στη Νασιονάλ (63/18) και το 2000 έκανε το άλμα στην Ευρώπη και την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ρασίνγκ Σανταντέρ για πέντε χρόνια, αγωνιζόμενος σε 141 αγώνες και πετυχαίνοντας 23 γκολ. Στη συνέχεια πήγε στη Βαλένθια (30 αγώνες/3 γκολ) και πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Ρεάλ Μούρθια με την οποία είχε 23 αγώνες και 1 γκολ. Exει αγωνιστεί 29 φορές με την εθνική Ουρουγουάης (πολλές φορές και μαζί με τον Λέμπο) κι έχει πετύχει ένα γκολ.

"Ελπίζω να παραμείνω"

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Λάμπρου Σκόρδα, ο Ρεγκέιρο δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος για την θετική κατάληξη που είχε η μεταγραφή μου από τη Βαλένθια στον Άρη. Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Φεύγω από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Βαλένθια.

Έρχομαι σε μία άλλη μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης κι ελπίζω να παραμείνω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στη νέα περίοδο και να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας. Ανυπομονώ να ανέβω στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη αποστολή και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ"

.

Στο Αρη και ο Σηφάκης


Ο Αρης θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 23χρονου Μιχάλη Σηφάκη. Μετά τον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό ο ταλαντούχος πορτιέρο θα πλαισιώσει τους Κέλεμεν και Καρατζιόβαλη στην υπεράσπιση της εστίας του Αρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην τερματοφύλακας των πρωταθλητών τα βρήκε σε όλα τόσο με τον ΟΦΗ για την παραχώρησή του, όσο και με τους Θεσσαλονικείς και το Σάββατο θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να υπογράψει το νέο του (τριετές) συμβόλαιο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Κρητικός πορτιέρο θα πετάξει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας.

Κέλεμεν: "Πιο ψηλά"

"Το ότι φοράω το Νο1 στην πλάτη δεν σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να αξίζω να το φοράω μέσα στο γήπεδο", ήταν το πρώτο σχόλιο του Μάριαν Κέλεμεν στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Άρη στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση στην νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Άρη απάντησε : "Και πέρσι όταν έφθασα ήρθα για να καλύψω την βασική θέση του τερματοφύλακα όπως έγινε στο τέλος της περσινής χρονιάς. Οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί μου είναι υψηλοί. Υπάρχει πίεση αλλά θα κάνω πολύ καλή δουλειά για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του Άρη".



Για το αν πιστεύει ότι άξιζε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην περσινή αγωνιστική περίοδο δεδομένων των εμφανίσεων του Κώστα Χαλκιά τόνισε : "Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να παίξω κάποια περισσότερα παιχνίδια. Το παρελθόν όμως το αφήνω πίσω μου και δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος για την χρονιά που ακολουθεί.

Ο ανταγωνισμός που υπήρχε σε μια ομάδα πάντα κάνει καλό. Πέρσι ήταν υψηλός με τον Χαλκιά αλλά και φέτος με τον Δημήτρη (σ.σ. Καρατζιοβαλής) που τον θεωρώ ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα το ποιος φεύγει και ποιος έρχεται δεν με απασχολεί παρά μόνο να δουλεύω σκληρά μέσα στο γήπεδο. Κοιτάω πως δουλεύω εγώ και αυτό είναι το σημαντικό για μένα".





Αναφερόμενος και πάλι στην περσινή χρονιά ο Κέλεμεν δήλωσε : "Πέρσι δεν έκανα πολλά παιχνίδια. Όταν άρχισα να παίζω δύο έπαιζα και δύο όχι. Αυτό βγάζει τον κάθε ποδοσφαιριστή από τον ρυθμό. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις παιχνίδια στα πόδια σου για αυτό και περιμένω από τώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες".



Για το αν πιστεύει ότι μέσα από την φετινή του παρουσία στον Άρη θα μπορέσει να επιστρέψει στην Εθνική Σλοβακίας τόνισε : "Φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες. Έχει αλλάξει ο ομοσπονδιακός προπονητής και θέλω να ξεκινήσω την χρονιά το ίδιο δυνατά με πέρσι. Φυσικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα της χώρας μου. Είμαστε στην προετοιμασία όμως ακόμη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μέσα από τους αγώνες όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν".



Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει το υπάρχον υλικό του Άρη σε σχέση με το περσινό είπε : "Θα είναι πολύ σημαντικό το ξεκίνημα που θα κάνουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν είναι καλοί και θα πρέπει να δέσουμε σαν σύνολο με το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το παν να φέρουμε τον Άρη πιο ψηλά".



Σε προσωπική ερώτηση για τα δυνατά του σημεία ο Κέλεμεν απάντησε : "Τα δυνατά μου σημεία δεν θέλω να τα πω. Δουλεύω όμως σκληρά σε αυτά. Υπάρχουν άλλοι για να κρίνουν που πρέπει να βελτιωθώ με μένα ωστόσο να κάνω τα πάντα στην προπόνηση για να βελτιώνομαι".



Τέλος σε ερώτηση για τον Κίκε Ερνάντεθ δεδομένης και της παρουσίας του στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Άρη είπε : "Στην Ισπανία έχει αφήσει ένα πάρα πολύ καλό όνομα. Τον γνώριζα. Θεωρώ ένας πάρα πολύ καλός προπονητής που έχει πάρα πολλά να προσφέρει στην ομάδα".



Όχι σε Σαμπντόρια για Παπάζογλου

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Άρης στην πρόταση της Σαμπντόρια για την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου. Μία πρόταση το ύψος της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες ήταν της τάξης των 500.000 ευρώ. Κατά τα άλλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένουν πάντα τις εξελίξεις όσον αφορά την περίπτωση του διεθνή τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Μιχάλη Σηφάκη, αισιοδοξώντας για την απόκτησή του όπως και ότι από μέρα σε μέρα θα κλείσει θετικά η επέκταση του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία μέχρι το 2013 με το υπάρχον να λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Εσπευσμένα ο Ρονάλντο Γκιάρο

Χωρίς τον Ρονάλντο Γκιάρο συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του όχι εξαιτίας του τραυματισμού αλλά ενός οικογενειακού του προβλήματος που σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει με εγχείρηση που θα υποβληθεί ο γιος του.































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ